Головна

Як молитва батьків впливає на життя дітей?

Вівторок, 01 березня 2016, 21:45

8012f25Дієві тільки молитва, мовчання і любов. Ви зрозуміли плоди молитви? Любов у молитві, любов у Христі дійсно допомагає. Поки ви любитимете дітей тільки людською любов’ю, яка часто егоїстична, їх поведінка буде поганою. але коли ваша любов один до одного і до ваших дітей стане християнською і святою, у вас не буде жодних проблем. Святість батьків рятує дітей. Для того, щоб це відбулося, необхідно, аби Божественна благодать подіяла на душі батьків. Ніхто не стає святим сам по собі. Та же сама Божественна благодать згодом просвітить, зігріє і оживить душі дітей.

Add a comment

Читати далі: Як молитва батьків впливає на життя дітей?

 

Християни України колективно звернулися до Президента України про збереження життя

П'ятниця, 19 лютого 2016, 17:48

9518e218 лютого о 14.00 ініціативна група вірян Української Греко-Католицької Церкви, Римо-Католицької Церкви в Україні та Євангельських Церков України провела прес-конференцію з нагоди подання колективного звернення – 112239 (сто дванадцять тисяч двісті тридцять дев’ять) підписів – до Президента України Петра Порошенка, як гаранта Конституції України.

Мета заходу - ознайомлення широкого кола громадськості з виставленими до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, народних депутатів України вимогами щодо неприпустимості видалення з Конституції України визначення шлюбу як союзу чоловіка та жінки, неприпустимості появи в Конституції України нових ідеологічних понять – “сексуальна орієнтація” та “гендерна ідентичність”, а також щодо захисту життя людини від зачаття до природної смерті.

Add a comment

Читати далі: Християни України колективно звернулися до Президента України про збереження життя

 

Папа і московський патріарх, або чому Путіну потрібна зустріч в Гавані

Середа, 10 лютого 2016, 12:31

0e6Путін не обізнаний в теології і може бути зацікавлений в контактах "свого" патріарха з Папою як доказі відсутності ізоляції Росії.

Майбутня зустріч в аеропорту Гавани Папи Римського Франциска і патріарха Московського Кирила, поза всяким сумнівом, може бути віднесена до подій по-справжньому історичних. Адже Папа і патріарх не зустрічалися взагалі ніколи, це - перша така зустріч глав церков. Але зустріч, яку можна було легко спрогнозувати після обрання Кирила московським патріархом.

Add a comment

Читати далі: Папа і московський патріарх, або чому Путіну потрібна зустріч в Гавані

   

Папа Франциск зустрінеться з Патріархом Кирилом

П'ятниця, 05 лютого 2016, 22:46

imagesУ п’ятницю, 5 лютого 2016 р., оприлюднено спільне комюніке Апостольської Столиці та Московського Патріархату, в якому читаємо:

«Святий Престол та Московський Патріархат з радістю повідомляють, що завдячуючи Божій благодаті, Його Святість Папа Франциск та Його Святість Кирило, Патріарх Московський та всієї Русі, зустрінуться 12 лютого цього року. Зустріч відбудеться на Кубі, де Папа зупиниться на шляху до Мексики, і де Патріарх перебуватиме зі своїм офіційним візитом. Зустріч включатиме особисту розмову в міжнародному аеропорту Хосе Марті в Гавані та завершиться підписанням спільної декларації.

Add a comment

Читати далі: Папа Франциск зустрінеться з Патріархом Кирилом

 

Звернення Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ до представників органів державної влади, політикуму та громадянського суспільства України

Четвер, 04 лютого 2016, 23:49

78532146Ми, єпископи УГКЦ, зібравшись на черговому Священному Синоді, не можемо стояти осторонь нинішніх тривог і надій нашого суспільства, адже в центрі душпастирської турботи Церкви є і завжди буде спільне благо народу, справжнє добро людини, даровані їй Богом свобода і гідність.

Наша країна має всі необхідні передумови та володіє всіма необхідними ресурсами, ? соціальними, інтелектуальними й трудовими, ? щоб запевнити гідне життя кожному громадянинові. Разом із тим у суспільстві повинні бути лідери, які, не витрачаючи намарно згадані ресурси, здатні брати на себе відповідальність за втілення прагнень українців.

Add a comment

Читати далі: Звернення Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ до представників органів державної влади, політикуму та громадянського суспільства України

   

Сторінка 30 з 103

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/