Головна

Без цього неможливо бути священиком: Папа повчав, як сповідати

П'ятниця, 03 червня 2016, 21:54

Peter-CallesenБуття милосердним — це не тільки один зі способів існування, але єдиний спосіб. Немає іншої можливості буття священиком, — сказав Папа Франциск учора, 2 червня 2016 р., в римській базиліці св. Павла за Мурами.

Це була вже третя його медитація протягом реколекцій для священиків, влаштованих у рамках Ювілею Священиків під час цього Року Милосердя.

Add a comment

Читати далі: Без цього неможливо бути священиком: Папа повчав, як сповідати

 

Світовий День Молоді

Четвер, 02 червня 2016, 22:47

Logotyp1Дорогий паломнику! Київська Архиєпархія організовує групи для поїздки на цю подію. Надсилаю інформацію про те, що необхідно для того, щоб приєднатися до групи.  Надсилаю інформацію про те, що необхідно для того, щоб поїхати разом у групі від Київської Архиєпархії.

Кожному учаснику потрібно зареєструватись разом із групою до участі. Реєстрація є першим необхідним кроком для отримання візи на в’їзд до зони Шенген на спеціально приготованих умовах для учасників СДМ. Лише після цього, організаційний комітет надсилає документ (Підтвердження участі у Світових Днях Молоді), яке є підставою для отримання візи.  Add a comment

Читати далі: Світовий День Молоді

 

ЗВЕРНЕННЯ Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій щодо становлення справедливості в Україні

Вівторок, 17 травня 2016, 16:29

courtВсеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій як одна з найбільших інституцій громадянського суспільства України, турбуючись про справедливість як основу громадянської злагоди на землі України, висловлює своє занепокоєння станом захисту прав людини українськими судами, здійснення ними правосуддя та становищем українських суддів.

Ми як частина громадянського суспільства разом з усім Українським народом молимося і сподіваємося, що наша державна влада зробить все залежне від неї для покращення життя наших громадян, для утвердження і забезпечення прав і свобод людини. Адже саме забезпечення прав і свобод людини за Конституцією України є одним із головних обов’язків держави.

Add a comment

Читати далі: ЗВЕРНЕННЯ Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій щодо становлення справедливості в Україні

   

Владика Богдан (Дзюрах) після АТО: «Мене вразило, наскільки наші воїни готові до самопожертви»

Середа, 11 травня 2016, 18:10

1308788Владика Богдан (Дзюрах), Секретар Синоду Єпископів УГКЦ, у пасхальний період відвідав зону бойових дій на Сході України, де розділив разом з українськими воїнами радість Воскресіння Христового. Єпископ поділився з Департаментом інформації УГКЦ своїми враженнями від поїздки.

Владико, що вас спонукало поїхати на Схід, адже є військові капелани, які там служать?

Add a comment

Читати далі: Владика Богдан (Дзюрах) після АТО: «Мене вразило, наскільки наші воїни готові до самопожертви»

 

Чи хотіла Церква рятувати євреїв від Голокосту? Частина ІI

Субота, 07 травня 2016, 10:58

carynnyk_ucu_edu_ua"Я зауважив, що українці брали участь у цій різанині, що після страти 18 тисяч, яких совєти вбили у Львові було зовсім природно. Крім того, майже всі члени НКВС були євреями. Цим і пояснюється ненависть населення", - французький історик

Про Голокост євреїв під час Другої світової війни написано чимало. На території України було знищено близько 900 тисяч євреїв. Досі між істориками тривають гострі суперечки про роль українців у Голокості.

Add a comment

Читати далі: Чи хотіла Церква рятувати євреїв від Голокосту? Частина ІI

   

Сторінка 28 з 103

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/