Головна

Християнське вчення

«Непрощення – це гачок, за який часто чіпляється диявол» - ІІ

Субота, 18 липня 2015, 22:41

otec_0Друга частина інтерв’ю з екзорцистом отцем Даріушом Галянтом ОМІ, який на кілька днів завітав до України. Священик розповів про "вікна" якими в наше життя може проникнути злий, а також розповів, що робити, аби не потрапити в його тенета.

Отче, тож яким чином злий дух може входити в наше життя?

Важливо підкреслити, що злий дух може увійти у наше життя як свідомо, так і несвідомо. Свідомо запрошуємо диявола у наше життя, коли укладаємо з ним договір.

Справді? Мені здавалося, що це можливо лише у фільмах.

Add a comment

Читати далі: «Непрощення – це гачок, за який часто чіпляється диявол» - ІІ

 

«Непрощення – це гачок, за який часто чіпляється диявол» - І

Четвер, 16 липня 2015, 20:47

1835Інтерв’ю з екзорцистом отцем Даріушом Галянтом ОМІ, який на кілька днів завітав до України. Користуючись нагодою, ми розпитали священика про особливості його служіння та методи, які використовує злий у наші часи.

Отче, на початку розкажіть трохи про себе, аби читачі мали уявлення, з ким мають справу.

Я належу до Згромадження Місіонерів Облатів Непорочної Марії. У цій монаршій родині я вже 25 років. Мені доводилося працювати у Вроцлаві, Кодні, Познані. Протягом останніх 4 років я служу в Любоні (поблизу Познані) як капелан Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії. Сестри мають тут свій генеральний дім. Крім того, я відповідаю за санктуарій бл. Едмунда Бояновського. Це є, так би мовити, санктуарій дітей та родин.

Add a comment

Читати далі: «Непрощення – це гачок, за який часто чіпляється диявол» - І

 

Три ознаки віруючого

Вівторок, 30 червня 2015, 15:48

«Світло тіла – око. Як, отже, твоє око здорове, все тіло твоє буде світле. А коли твоє око лихе, все тіло твоє буде в темряві. Коли ж те світло, що в тобі, темрява, то темрява – якою ж великою буде! Ніхто не може двом панам служити: бо або одного зненавидить, а другого буде любити, або триматиметься одного, а того знехтує. Не можете Богові служити – і мамоні. Ось чому кажу вам: Не турбуйтеся вашим життям, що вам їсти та що пити; ні тілом вашим, у що одягнутись.

Add a comment

Читати далі: Три ознаки віруючого

   

Теорія і практика Духовних Вправ. Частина 17

П'ятниця, 26 червня 2015, 17:17

Другий Тиждень

У першому тижні Духовних Вправ метод молитви називається медитацією, тут основну роль в молитві відіграє пам’ять, уява, розум. І тому цей метод ще якось можна описувати й пояснювати раціональним способом, тут можна застосовувати різні зауваження, технічні елементи тощо.

У наступних тижнях метод молитви називається контемпляцією або спогляданням. Зовнішній розум затихає, пробуджуються внутрішні здатності людини. Але це не означає, що відбувається радикально якісний стрибок на вищий рівень. Медитація переплітається з контемпляцією постійно.

Add a comment

Читати далі: Теорія і практика Духовних Вправ. Частина 17

 

Теорія і практика Духовних Вправ. Частина 16

Четвер, 25 червня 2015, 17:08

Очищення – прощення

Християнство – релігія прощення: «І прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим». У богомільному християнському середовищі часто можна почути розмови про прощення: я прощаю комусь якийсь гріх, поповнений щодо мене. Тільки що означають наші розмови про прощення? Що я не буду робити вендету, мститися. Але чи від такого прощення і таких балачок кривда й непрощення зникають з моєї душі й емоцій?

Add a comment

Читати далі: Теорія і практика Духовних Вправ. Частина 16

   

Сторінка 27 з 117

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/