Головна

Милосердя

«Коли одна радісна людина ділиться з іншою, то веселіше стає вже двом» - БФ «Карітас Київ»

Середа, 19 листопада 2014, 00:14

«Працівники БФ «Карітас Київ» взяли участь в Третій всеукраїнській школі самодопомоги. Навчання відбувалось в місті Києві в приміщенні інституту післядипломної освіти й об’єднало спеціалістів із  Харкова та області, Івано-Франківська, Скадовська та  Києва. Метою школи було оволодіти теоретичними навиками організації та проведення груп самодопомоги, а також сформулювати цілі та плани щодо створення нових груп самодопомоги», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

Add a comment

Читати далі: «Коли одна радісна людина ділиться з іншою, то веселіше стає вже двом» - БФ «Карітас Київ»

 

80 бідних родин отримали постіль від БФ «Карітас Київ»

П'ятниця, 26 вересня 2014, 03:26

«Благодійний Фонд «Карітас Київ» пошив та  роздав для бідних родин, в яких є діти, 80 комплектів постілі. Така можливість виникла завдяки благодійникам та УББ, які щедро дали свої кошти на таку ціль. Так, було закуплено потрібну кількість тканини і волонтером Карітасу пошито 80 комплектів для підопічних. Це вже вдруге Карітас надав подібного роду допомогу, оскільки нещодавно сімдесять самотніх людей літнього віку також отримали постільні комплекти від БФ «Карітас-Київ». Отож, разом за три місяці – це 150 комплектів для потребуючих, що є досить вагомим», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Add a comment

Читати далі: 80 бідних родин отримали постіль від БФ «Карітас Київ»

 

БФ «Карітас Київ» надав допомогу 12 геріатричним центрам

Субота, 23 серпня 2014, 17:29

«БФ «Картіас Київ» надав допомогу людям похилого віку, які перебувають у Геріатричних центрах у різних регіонах України. Ця допомога стала можливою завдяки співпраці з компанією Київстар та Українською Біржою Благодійності», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

Допомога та підтримка людей похилого віку – один з дуже важливих напрямків діяльності БФ «Карітас Київ». Карітас вже багато років допомагає самотнім людям, інвалідам, пенсіонерам. Зокрема, на сьогоднішній день, під опікою Карітасу близько 100 осіб.

Add a comment

Читати далі: БФ «Карітас Київ» надав допомогу 12 геріатричним центрам

   

БФ «КАРІТАС КИЇВ» ВЕЛИКДЕНЬ СВЯТКУВАВ ІЗ ПОТРЕБУЮЧИМИ

Вівторок, 22 квітня 2014, 11:45

«Радість Христового Воскресіння цьогоріч змогли відчути і підопічні Київського Карітасу, - безхатченки й діти вулиці, самотні літні люди, діти із кризових сімей та бідні сім’ї, яким допомагає БФ «Карітас Київ». Ми розділили із ними їхні святкові Великодні столи, які накрили завдяки доброчинцям та милосердним людям», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

Add a comment

Читати далі: БФ «КАРІТАС КИЇВ» ВЕЛИКДЕНЬ СВЯТКУВАВ ІЗ ПОТРЕБУЮЧИМИ

 

Творіть добро

Вівторок, 14 січня 2014, 16:27

«Ходить по землі святий Миколай» -  радісно лунало 25 грудня зі святково прикрашеної зали в Кропивнянському дитячому будинку для дітей шкільного віку. Адже там відбувалася чергова зустріч з бажаними гостями, які продовжили дітям чудове свято – день Святого Миколая аж до кінця грудня.

А гості й справді були дуже бажаними: настоятель греко-католицької церкви отець Ігор та отець Юрій є давніми друзями наших вихованців.

Add a comment

Читати далі: Творіть добро

   

Сторінка 10 з 17

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/