Головна

Спільнота

7 порад від святого як виховувати дітей

П'ятниця, 03 лютого 2017, 21:52

galleryОдин із найбільших викликів у вихованні дитини – знати, коли і як її дисциплінувати. Що робити батьками (чи вчителям), коли їх діти точно знають «кнопочку», на яку слід натиснути, щоб добитись максимального виклику, і нічого з ними не поробиш?

Знайомтесь зі святим Іваном Боско. Його ще називають Дон Боско.

Дон Боско дуже добре розуміє, через що вам доводиться проходити, оскільки усе своє життя він присвятив формуванню молодих бунтівних хлопців. Він приймав на виховання сотні дітей з неблагополучних сімей, навчав їх і викладав усю свою енергію на те, щоб перетворити цих хлопців на праведних чоловіків, котрі служитимуть більшому добру суспільства. Add a comment

Читати далі: 7 порад від святого як виховувати дітей

 

10 добрих справ на сьогодні

П'ятниця, 03 лютого 2017, 15:37

dobrye_dela-563x353Щодня, прокинувшись, спішимо до своїх звичних справ, обов’язків, планів. А потім ввечері, аналізуючи свій день, не знаходимо у ньому майже нічого, що можна би було «зарахувати» на користь справжніх скарбів – добрих вчинків. Але якраз вони і є нашим першочерговим заняттям на землі. Пропонуємо вам декілька порад для того, щоб кожного дня встигати «покращувати» світ.

Якщо раптом вранці ти встав не з тої ноги – обов’язково поміняй її на іншу. Це, якщо жартома. Сьогодні Бог дарує ще одну нагоду працювати з Ним, реалізовувати Божі плани у своїй праці. Подякуй Йому за це у молитві. А також за тих, хто поруч. Так серце сповниться спокоєм та силою.

Add a comment

Читати далі: 10 добрих справ на сьогодні

 

Карітас мобілізував зусилля для подолання гуманітарної кризи в Авдіївці

Середа, 01 лютого 2017, 21:15

unnamed__1__bdce6Команда Карітасу першою серед гуманітарних організацій прибула до Авдіївки, і вже 31 січня поряд з наметами ДСНС на стадіоні «Хімік» в Авдіївці розгорнула намет для обігірву.

Уночі Карітас доставив в Авдіївку з Маріуполя 1000 продуктових наборів та 1000 наборів особистої гігієни. Зараз своїми зусиллями організація завантажує ще 2000 наборів, розкладачки, ковдри, теплий одяг, ліки, які вже завтра, 2 лютого, вирушать із Маріуполя в Авдіївку. Сьогодні ж команда Карітасу в Краматорську формує гуманітарний вантаж та виїжджає до Авдіївки, аби змінити своїх колег.

Add a comment

Читати далі: Карітас мобілізував зусилля для подолання гуманітарної кризи в Авдіївці

   

10 порад священика про те, як виховати дітей нормальними

Вівторок, 31 січня 2017, 10:59

1200x790_ZD_Psihology_2305_01-1170x545Перш ніж я почну цей текст, хотів би сказати одну важливу річ. Бути батьками – неймовірний привілей. Далеко не кожна людина є обдарована ним. Однак, народити дитину це лише пів справи. Друга половина, не менш складна, – це правильно виховати її . Вміння добре справлятися з цим завданням сьогодні є великою рідкістю.

Add a comment

Читати далі: 10 порад священика про те, як виховати дітей нормальними

 

«Йолка» або ХРИСТИЯНСЬКА ОЩАДНІСТЬ

Вівторок, 20 грудня 2016, 20:27

economy3В час кризи можна почути мову про те, що нам потрібні кошти, щоб вийти з неї. Переважно різного роду «експерти» вживають такі терміни як гроші та капітал.

То ж проаналізуймо спершу загальновживане походження та пояснення даних слів, яке можна найти в будь-якому підручнику чи в інтернеті.

Гроші — це особливий ТОВАР, що є загальною еквівалентною формою вартості інших товарів і послуг. Гроші виконують функції мірила вартості та засобу обігу.

Add a comment

Читати далі: «Йолка» або ХРИСТИЯНСЬКА ОЩАДНІСТЬ

   

Сторінка 23 з 91

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/