Головна

Спільнота

5 речей, якими ні в якому разі не варто жертвувати заради роботи

Четвер, 23 лютого 2017, 13:14

different

Ви знаєте, чому потрібно встановлювати межі між професійним та особистим життям? Все просто — це сприяє внутрішній гармонії, зміцнює стосунки з рідними, дає сил для розвитку та досягнення успіху, необхідного для обох сфер.

Типовий робочий день більшості з нас триває не так вже і мало, а технології роблять його ще довшим. Навіть якщо ви уже повернулись додому, ваш телефон все ще може розриватись від дзвінків, а на пошту приходити листи від людей, які очікують негайної відповіді.

Add a comment

Читати далі: 5 речей, якими ні в якому разі не варто жертвувати заради роботи

 

«Дехто на фронті запитував мене, чи є молитва за дурнів. Тобто за родичів, які воюють по той бік…»

Субота, 18 лютого 2017, 21:21

15977900Наш співрозмовник — 37-річний священик УГКЦ, член чернечого згромадження “Товариство Ісуса”, о. Андрій Зелінський. Викладач-богослов, філософ, політолог, публіцист, волонтер. Автор кількох книг про сучасних українських фронтовиків, за одну з яких — «На ріках вавилонських. Кілька думок про повернення» — удостоєний відзнаки “Золотий герб Львова”. Ось уже одинадцятий рік духовно опікується воїнами, з часу російської агресії на Донбасі не один місяць пробув з ними пліч-о-пліч. Спілкуємося з отцем про те, що значить священик для оборонців країни, і про те, хто і як цю країну має будувати.

Add a comment

Читати далі: «Дехто на фронті запитував мене, чи є молитва за дурнів. Тобто за родичів, які воюють по той бік…»

 

Нові дослідження: коли діти вчаться смаків, музики і мови

Понеділок, 13 лютого 2017, 22:23

p040d81vВідповідно до нещодавніх досліджень, в дітей виробляються смакові вподобання ще в лоні матері. Що більше, «навчання» до народження не обмежується лише смаком.

Часто жінкам, що годують дітей грудьми, радять не їсти часнику, а вагітним також обмежувати свій раціон від гострої їжі. Науковець Пітер Хеппер з Університету Белфасту, вирішив дослідити це питання. Він разом з колегами провели дослідження над дітьми, матері яких їли і не їли часник впродовж вагітності.

Add a comment

Читати далі: Нові дослідження: коли діти вчаться смаків, музики і мови

   

Нові 10 порад від священика для ненормальних батьків

Неділя, 12 лютого 2017, 22:33

Vospitanie_rebenka_7_let_psihologiyaВи можете погоджуватися з певними принципами виховання, а можете вперто відмовлятися від них, маючи на все власну думку. Однак, правда про нас самих полягає в тому, що коли ми будемо ігнорувати очевидні речі, ми ризикуємо виростити скалічену та ненормальну дитину. Багатьох читачів обурив заголовок попереднього тексту: що я маю на увазі, коли пишу про ненормальних дітей? Так ось, треба чітко усвідомлювати, що існують певні норми духовного, душевного та фізичного розвитку особистості, не лише дорослих, але й дітей. І слово «ненормальний» тут зовсім не образливе, але таке, що максимально чітко характеризує стан певного відхилення від норми. Все, що не відповідає певній нормі – ненормальне. Батьки, які свідомо чи несвідомо ігнорують духовні, душевні та тілесні потреби своїх дітей – також ненормальні.

Add a comment

Читати далі: Нові 10 порад від священика для ненормальних батьків

 

Три завдання для сучасної молоді

Вівторок, 07 лютого 2017, 22:23

marynovych-1Завдання перше: створити політичну альтернативу

Результатом Майдану не стало творення нової політичної сили. Спроби її створити, звісно, були, але з різних причин не вдалися. Майданівські лідери пішли у владу, влились у старі міхи й, напевно, роблять багато доброго, але вони не створили необхідної альтернативи. Тож я очікую — і тепер не тільки від еліти Майдану, а від усіх молодих лідерів, — що буде знайдена розгадка феномену, в який включені ви всі.

Add a comment

Читати далі: Три завдання для сучасної молоді

   

Сторінка 22 з 91

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/