Головна

Тема номера

Полювання на відьом (про ситуацію з шкільною програмою «Основи сім’ї»)

Середа, 20 листопада 2019, 13:17

1-4

Кожен  із нас хоче бути щасливим. Кожен хоче мати добрі, тривали відносити із людиною, яку кохаешь, бажаєш, щоб власні діти зростали у міцних, здорових сім‘ях із відповідальними батьками, які вміють вибудовувати правильні відносити як між собою так і у стосунках із власними дітьми, які вміють без крику і рукоприкладства виховувати дітей і з‘ясовувати відносини між собою.

Add a comment

Читати далі: Полювання на відьом (про ситуацію з шкільною програмою «Основи сім’ї»)

 

Пастка, чи можливість для розвитку? Папа про гідність дітей в цифровому просторі

Четвер, 14 листопада 2019, 21:23

_94671398_gettyimages-628714878Звертаючись до учасників міжнародної зустрічі, присвяченої темі захисту гідності неповнолітніх у цифровому просторі, Святіший Отець наголосив на відповідальності усіх, особливо компаній, що займаються цифровими технологіями, за протидію злочинам проти неповнолітніх у мережі.

У четвер, 14 листопада 2019 р., Папа Франциск прийняв на аудієнції учасників міжнародної зустрічі на тему «Сприяти гідності дитини в цифровому просторі. Від теорії до практики». У заході, що відбувається у Ватикані 14 і 15 листопада, беруть участь представники міжнародних організацій і таких компаній, як Microsoft, Apple, Amazon, Facebook, а також політики, юристи та релігійні провідники.

Add a comment

Читати далі: Пастка, чи можливість для розвитку? Папа про гідність дітей в цифровому просторі

 

Переваги виховання у католицькому середовищі

Середа, 06 листопада 2019, 15:54

6854475522Щораз частіше публічно лунають заперечення проти релігійного виховання дітей. Мовляв: «виросте — вибере саме». Хоча для віруючих практикуючих сімей це звучить дико. Бо як тоді бути, щоби пасувати цьому новому (чи забутому старому) світогляду? Здавати дитину в інтернат, коли батьки йдуть на Месу, чи ховатися від неї під час молитви (тільки нещодавно проходили воюючий атеїзм, і от тепер знову)?

Add a comment

Читати далі: Переваги виховання у католицькому середовищі

   

Вийти з нинішніх випробувань сильнішими. Звернення Групи «Першого грудня»

Понеділок, 04 листопада 2019, 15:47

82064DDF-D2EB-4631-95EC-CB073FECA526_w408_r1_sНинішнє наше звернення – перше після завершення виборчого процесу 2019 року. Під час минулих президентських і парламентських виборів більшість із нас виступала проти зміни Глави держави, мотивуючи свою позицію інтересами безпеки держави. Народ вирішив інакше, і ми приймаємо його вибір. Це не виключає, однак, того, що хтось із нас має певні застереження щодо позитивності характеру такого волевиявлення.

Add a comment

Читати далі: Вийти з нинішніх випробувань сильнішими. Звернення Групи «Першого грудня»

 

Заповіт твій

Четвер, 10 січня 2019, 22:28

Заповіт... добра тема для новорічного номера, бо Новий рік – це як удар годинника.

Нагадує, що час тече, що ти все ближче до смерті. Коли ми молоді, то календар на рік наступний купуємо між іншим, переконані, що плин часу – то не для нас. З відкриттям, що "зовсім недавно народжені" діти мають вже по 40 чи більше років, раптом починає це нас стосуватися. Перспектива власного відходу дістає реальні обриси, інколи страшні (від слова "страшити").

Add a comment

Читати далі: Заповіт твій

   

Сторінка 24 з 148

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/