Головна

Україна

Журнал «Слово» читай – себе пізнавай

Середа, 17 січня 2018, 22:35

9652365896523658965У світ вийшов новий випуск всеукраїнського християнського журналу «Слово» на тему: «Старість - радість?».У новому випуску читайте: інтерв’ю із гостем номера академіком Мирославом Поповичем про його молодість та українських пенсіонерів.

Ідемо на пенсію по-новому – про головне в пенсійній реформі розповідає провідний фінансист Олег Наворенський.

Як і чому писати заповіт – відповідь знайдете у статті юристаЛюдмили Борис.

Про гідну старість, право на життя й виклики паліативної підтримки читайте у інтерв’ю із сестрою ЙосафатоюДробикізЗгромадження сестер милосердя святого Вінкентія, яка понад 10 роківпрацювала в паліативномувідділенніШпиталюШептицького у Львові.

Add a comment

Читати далі: Журнал «Слово» читай – себе пізнавай

 

Тиждень Молитов за Єдність Християн

Неділя, 14 січня 2018, 00:36

50 років тому було розпочато відомий на увесь християнський світ Тиждень Молитов за Єдність Християн. З цієї нагоди у неділю, 21 січня 2018 р., о 18.00 год. Блаженніший Святослав у храмі св. Василія Великого (Вознесенський Узвіз 7) очолить Молебень за єдність християн.

Add a comment

Читати далі: Тиждень Молитов за Єдність Християн

 

Блаженніший Святослав розділив Святвечірню трапезу з родинами загиблих

Неділя, 07 січня 2018, 22:53

_dsc77976 січня 2018 року, у навечір'я Різдва Христового, Блаженніший Святослав розділив трапезу із родинами загиблих, які прибули з різних областей України. Того дня у Патріаршому соборі Воскресіння Христового на спільний Святвечір з Главою УГКЦ зібралися родини загиблих.

Разом із Блаженнішим Святославом у вечері взяли участь: Єпископ-помічник Київської архиєпархії Йосиф (Мілян), президент «Карітасу України» Андрій Васькович, директор «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич, керівник Департаменту військового капеланства о. Любомир Яворський та священики собору.

Add a comment

Читати далі: Блаженніший Святослав розділив Святвечірню трапезу з родинами загиблих

   

«Нехай цей Новий рік буде новою доброю нагодою для того, щоб встати і йти вперед», - Глава УГКЦ

Понеділок, 01 січня 2018, 19:37

rizdvo_5kanal2Нехай цей Новий рік буде новою доброю нагодою для того, щоб встати і йти вперед. Нехай цей Новий рік буде роком Божої благодаті, Божої сили, щоб ми зрозуміли, що коли чинимо добро, це добро нам допомагає. Роблячи добро своєму ближньому, ми самі стаємо добрішими і кращими. Наші вчинки нас будують: добрі вчинки нас розвивають і збагачують, а злі - руйнують. Тому робімо добро і уникаймо зла.

Add a comment

Читати далі: «Нехай цей Новий рік буде новою доброю нагодою для того, щоб встати і йти вперед», - Глава УГКЦ

 

«Є окреме розпорядження щодо боротьби з гріхом корупції», - Блаженніший Святослав

Середа, 22 листопада 2017, 00:00

13-11-17-1_0Повністю посада цієї людини звучить так: Верховний Архиєпископ Києво-Галицький, Митрополит Київський, Предстоятель Української Греко-Католицької Церкви. Можна було б присвятити окремий матеріал тому, навіщо використовуються самі ці слова та в такій послідовності. І які б могли бути замість них, якби обставини склалися дещо інакше.

Спілкування з владикою Святославом створює в мене незабутнє враження. Передусім, тому, що це світла людина, в якій добре відчувається, висловлюючись строго науково, емпатія. Друге, що вражає, – відчуття єдності з паствою. Коли розмова зайшла про вади суспільства, він не казав «вони», він говорив «ми» – «ми грішні». І в цьому вбачається запорука нашого поступового одужання.

Add a comment

Читати далі: «Є окреме розпорядження щодо боротьби з гріхом корупції», - Блаженніший Святослав

   

Сторінка 27 з 130

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/