Головна

З радістю у доросле життя

Благодійний проект "З радістю у доросле життя" уже втретє функціонує у семи областях України (Київська, Дніпропетровська, Закарпатська, Волинська, Тернопільська, Чернівецька, Львівська). Цьогоріч стартував передусім у Рівненській та Львівській областях. Уся техніка, підготовка програми профінансована товариствами волонтерів та парафіяльними центрами. Просимо Вас взяти участь у цій діяльності, і для подальшої роботи й розвитку ваших дітей частково долучитись до фінансування. На кінець місяця ми провели семінари в шести наступних інтернатах згідно договорів про співпрацю Львівського та Рівненського управління освіти та науки.

http://molodost.in.ua/news/ http://www.carpat.info/seminare.html

http://www.turlaevlogistic.com.ua/19 http://www.turlaevlogistic.com.ua/740

Мета проекту: Розвиток самоосвіти студентів і учнів та оздоровлення учнівсько-студентських колективів. Адаптація дітей-сиріт, студентів, випускників та учнів старших класів загальноосвітніх і інтернатних закладів до самостійного життя поза стінами навчального закладу. Проведення заходу: Психологічно-корекційний (50 хв.), інформативно - ознайомчий(40 хв.), виховально-ігровий (1 год. 20 хв.) і навчальний курс, який складається з тематичних семінарів, бізнес ігор (5-7 год.). Організації виконавці: Всеукраїнська мережа волонтерів «Молодість небайдужа» "Профіком" Товариство з Обмеженою відповідальністю, Духовно-просвітницький центр на честь святих праведних Богоотців Йоакима і Анни, ГО Християнська Арт-терапевтична Асоціація «КОВЧЕГ». Керівники проекту: Турлаєв Євген, Тарас Андрусевич і Коник Михаїл Євген Турлаєв - Директор ТзОВ Профіком  м. Львів, Бортнянського, 5/1, Інд. 79039 Тел./факс (023)298 62 38; (067)260 30 88 www.turlaevlogistic.com.ua Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Коник Михаїл – Керівник Духовно-просвітницького центру на честь святих праведних Богоотців Йоакима і Анни. вул. Дрогобицька, 7 с. Старе Село, Дрогобицький р-н Львівська область Україна 82154 тел.: 067 89 25 841 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; Skype: konekus93 Тарас Андрусевич – заступник голови Християнської арт-терапевтичної асоціації «КОВЧЕГ» м. Борислав 82300 Львівської обл. вул. Короленка, 6 www.carpat.info 0984141609 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Географія діяльності: Україна

Термін виконання проекту:

вересень 2012 – травень 2013 (навчальний рік)

Виконавці проекту:

Турлаєв Євген – 12 річний досвід керівної роботи на провідних підприємствах України та на компаніях, які виходять на ринок. З 2010 року засновник ТзОВ "Профіком" (професійна комерція) – консалтинг в комерційній діяльності. Автор публікацій в спеціалізованих друкованих виданнях, тематичних онлайн порталах. Визнаний кращим автором 2011 року за версією www.e-xecutive.ru (найбільший інформаційний бізнес портал в СНД) на тему побудови команди збуту.

Турлаєва Вікторія – експерт з персонального брендингу, досвід керівної роботи в мережевій роздрібній торгівлі більше 10 років. Автор публікацій в спеціалізованих друкованих виданнях, Інтернет порталах та журналах на тему роботи з персоналом. Виховують із чоловіком своїх 2 дітей.

Михаїл Коник – 15 років праці з сім’ями Дрогобицького, Самбірського, Сколівського районів Львівщини; 7 років видавничо-мережевої роботи з міжнародними організаціями в просвіті, захисті життя та гідності матерів-одиначок, сиріт і дітей з багатодітних та неповних родин. Виховує з дружиною своїх 3 дітей.

Тарас Андрусевич – 19-річний досвід праці у молодіжних волонтерських колективах та редакціях Всеукраїнських товариств Львова, Києва, Мукачевого, Борислава; практичний психолог у закладах освіти, журналіст і музикант з 7 роками стажу праці в інтернатах Карпат. Виховує з дружиною своїх 4 дітей.

Проект потрібний:

для підлітків сиріт та учнів інтернатів для сприйняття дорослого життя, пошуку роботи, проходження співбесід, представлення своїх здібностей на ринку праці.

Результат проекту: поставлення підлітками цілей у самостійному житті, складання плану їх реалізації та досягнення поставлених цілей.

Отриманий досвід роботи з студентами показав низький рівень знань про ситуацію на ринку праці, шляхів пошуку роботи, відкриття власної справи з нуля, персонального брендингу. Це спонукало розробити семінари та тренінги для підлітків з інтернатів, які мають ще менший досвід в дорослому і самостійному житті та відсутність фінансової підтримки батьків:

«РОДИННІ ЦІННОСТІ - ПРЕВЕНТИВНО-ПРОФІЛАКТИЧНЕ САМООЗДОРОВЛЕННЯ ПРАЦЮЮЧОЇ МОЛОДІ, СТУДЕНТІВ І УЧНІВ. ЯК ЗНАЙТИ РОБОТУ?» семінар (1 день)

http://www.carpat.info/seminare.html http://vk.com/event39635529 http://www.carpat.info/news.html

http://www.pravoslavie.ru/jurnal/29655.htm http://www.pravoslavie.ru/jurnal/29476.htm http://www.turlaevlogistic.com.ua/741

http://www.turlaevlogistic.com.ua/745

- Найновіші дослідження і необхідність здорового способу життя,

- Сімейне виховання і самоосвіта – рушії особистісної творчості учня і студента,

- Використання соціальних мереж, тематичних електронних майданчиків, форумів для самоосвіти й пошуку роботи,

- Створення ефективної стратегії просування в мережі Інтернет свого резюме, послуг, професійних навичок,

- Способи підвищення професійного рівня та кваліфікації.

"Гармонійний розвиток особистості та персональний брендинг", семінар (1 день) Як оминаючи небезпеки залежностей та зайвої інформації в І-нет, збудувати позитивний авторитет навколо свого імені, імені компанії, Вплив персонального брендингу на авторитет людини, пошук роботи та досягнення успіху, Створення власного сайту та його оптимізація в мережі Інтернет, використання соціальних мереж, тематичних онлайн журналів, "Як відкрити власну справу з нуля" бізнес тренінг (1 день)

http://www.turlaevlogistic.com.ua/779 http://www.turlaevlogistic.com.ua/773 http://www.turlaevlogistic.com.ua/774 http://www.turlaevlogistic.com.ua/775

Ігри – тренінги «Допоможи перемогти» (Help to win) та «Грошовий потік» (Cashflow – за R. Kiyosaki) побудована так, щоб гравець здоровим та свідомим громадянином пройшов всі етапи розвитку від найманого працівника до підприємця, і навчився правильно діяти на кожному етапі.
Тренінг "Правила спілкування" Даний тренінг проводиться по традиційному методу – спілкування розбивається на чотири стадії: контакт, орієнтація, пошук рішення та прийняття рішень. Залучаються до гри усі учасники в аудиторії.
Навчає: Даний захід дає достатній рівень знань слухачам у проведенні переговорів, розмов, дискусій як на професійні теми, так і на побутовому рівні.

Звітність перед Благодійним Фондом проводимо двічі на місяць, надаючи: - Копії білетів; Копії рахунків; Відео занять; Фото з занять; Просимо Вас ВЗЯТИ УЧАСТЬ у частковому фінансуванні витрат на проведення проекту "З посмішкою в доросле життя".

З надією на подальшу співпрацю, директор "Профіком" Турлаєв Євген, керівник Центру Іоакима і Анни Михаїл Коник, заступник Голови Асоціації «КОВЧЕГ» Тарас Андрусевич.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/