Головна

Будь милосердним

Цьогорічний фестиваль «Авскольдів Глас» подарував нашій парафії поки що заочне знайомство з Бориславською школою-інтернатом для дітей з наслідками поліомієліту та ДЦП (КЗ ЛОР Бориславська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст.). Сподіваємось, що на наступному фестивалі вже зможемо почути і побачити їх гурт «Ковчег» в рядах учасників. А допоки під час фестивалю було розпочато збірку на потреби школи, зокрема на спеціальні учнівські антисколіозні столи та стільці. Скарбничка ще не набрала достатньої суми, тож заохочуються пожертви. До уваги читачів сайту лист п. Наталі Тищенко, директора:

"Ми приємно вражені турботою про наших діток.

Коротко про нас: ми недавно відсвяткували 50-ти річчя закладу. Станом на сьогоднішній день в школі навчається 100 учнів,з них 82 дітей інвалідів, 9 дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Їхній вік від 6 до 20 років. Нозології: дитячі церебральні паралічі, вроджені та набуті деформації хребта,легка розумова відсталість. В першій половині дня учні навчаються за програмами загальноосвітньої школи та допоміжної, а в другій  - проходять  певні етапи реабілітаційного процесу. Основні напрямки якого: фіз.. процедури, парафінні аплікації,соляні та трав’яні ванни, лікувальна фізкультура, психокорекція, логопедія.

Звичайно, що багато чого зроблено за останні роки,але є ще багато проблем. які потребують фінансової підтримки. Тому ми дуже вдячні о. Ігорю, який організував збір коштів на потреби інтернату та всім добродіям,які долучилися до такої благочинної акції. Одна з наших потреб - це парти для дітей зі сколіозом та меблі в класні кімнати, дидактичний матеріал по методиці Монтесорі, набори для творчості, полімерна глина та аксесуари для виготовлення прикрас,бісер для вишивання ,рамки для картин,та ін. Ми будемо щиро вдячні, якщо Ви допоможете вирішити будь-яке з цих завдань.

Ми радіємо,що здобули нових друзів!"

Координатор від Аскольдової Могили, Світлана Заяць < Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду >

http://www.youtube.com/watch?v=WjUkOdbL1Q4

http://www.youtube.com/watch?v=4HkJMMJMev0

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/