Головна

З воскресінням Христа воскресаємо і ми

«Віруєш, Томо, бо Мене побачив; щасливі ті, які не бачивши, увірували.» (Євангеліє від Йн. 20)

Ці слова з Євангелія Блаженніший Любомир вселив сьогодні у наші серця. Його велична постать духівника наставника щоразу по доброму добавляє трему в наші душі, щоразу додає нам твердості віри і чистоти сердець. Блаженніший Любомир вкотре наголосив нам, що місце нашої скромної церковці – це ґрунтовні підвалини Христової віри: твердої віри поборника князя Аскольда, безмежної любові Миколая Мирлікійського, світлого милосердя Папи Івана Павла ІІ, місце зародку українського християнства а від недавна чисте джерело Христової віри для наших спраглих душ.

Христос Воскрес із мертвих! Смертю смерть подолав! І тим, що в гробах, життя дарував!

Після служби Божої продовження поминальної неділі парафії церкви св.. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі традиційно перенослося на місце першого поховання Йосафата Коциловського (с. Чапаївка, обухівська траса). Тут у поминальній молитві згадували світлу пам’ять вірних синів Божих: Йосафата Коциловського, Григорія Хомишина, Софрона Дмитерка, Андрея Шептицького, Йосипа Сліпого, Володимири Стернюка, Мирослава-Івана Любочівського, Дмитра Блажейовського, Папу Івана Павла ІІ і багато інших священиків, які своєю твердою вірою вели нас до Воскреслого Христа.

Матеріал Любов Михайлюк, фотоархів «Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/