Головна

«Ікона-це відображення Божого Світла»

81438418_nПід чарівний супровід скрипки у Церкві Святого Миколая на Аскольдовій Могилі у неділю, 19 вересня, відбулася виставка ікон Іконописної школи під керівництвом Наталія Гобрій, де було представлено і мою першу роботу «Богородиця» та робота моєї дочки Софії «Святий Миколай», виконана на склі маслом.

Митці кажуть «Ікона-це відображення Божого Світла». Сам процес такого сакрального мистецтва надихає буди в особливому стані, в щасливих думках, в повному спокої та молитві, і тоді вдається рівно покласти і мазки і вдало відобразити світло і передати ту Благодать, що йде від Творця.

Дякую отцеві Ігорю Онишкевичу за таку чудову школу і за можливість вчитися у найкращих! Набір у школу продовжується, і хто хоче навчитися пишіть Наталія Гобрій . Вона найкращий і дуже терпеливий Вчитель!

Оксана Колодій, спеціально для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/