Головна

Аскольдів карильйон

m_IMG_2827Дорогі парафіяни, меценати, жертводавці, люди доброї волі, кияни!

Ділюся з Вами невимовною радістю. На днях прийшов лист від пана Хенка з Голландії в якому він повідомляє, що вже вилито 7 дзвонів, чотири з яких налаштовані і готові до відправки. Залишилось вилити ще 45 дзвонів, уже готові форми.

У листі пан Хенк також повідомляє, що план робіт з виготовлення дзвонів випереджують.

На даний час очікують форму для виливання зображення лику князя Аскольда-Миколая, першого христителя України-Руси. Головний дзвін який посвячений саме Аскольду-Миколаю, царю і мученику за віру Христову, вагою в 375 кг. діаметром 850мм., вартістю в 10 290 євро, уже у роботі. Жертводавці перерахували цю суму виробникам.

Прошу вашої молитви для Божого благословення, щоб дзвони-карильйони зазвучали на Дніпрових кручах для прослави діл Всевишнього.

Дорогі парафіяни, меценати, жертводавці, люди доброї волі, кияни ваша «вдовина лепта», яку Ви пожертвуєте, на створення унікального карильйону на київських кручах для всієї київської громади, для всієї України, повернеться Вам сторицею. Бог милостивий, Бог милосердний, Бог – це любов.

З любов’ю і молитвою ваш парох, іер Ігор Онишкевич.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/