Головна

Служіння парафіяльної служби милосердя «Карітас – Печерськ»

Слава Ісусу Христу! Дорогі доброчинці!

Парафія Української греко-католицької церкви на Аскольдовій могилі св. Миколая Чудотворця в місті Києві щиро вдячна Всеукраїнському  благодійному фонду «Тріумф серця»  за надані нам дитячі подаруночки.  Доводимо до Вашого відома, що 15-тьма коробками ми поділилися з отцем Михайлом Будником. І вони одразу ж поїхали в село Голданівка, що на Вінниччині,  радувати тамтешню дітвору.  Решту – роздали  нашим потребуючим дітям.

В нас активно працює чимало проектів. Серед них:

- Служіння «Діти Божого милосердя» охоплює понад 40 дітей з Києва та області, незалежно від їхнього віросповідання. Це – діти вулиці, сироти, напівсироти, родини яких в скрутному матеріальному становищі, батьки деяких дітей алкозалежні. Тут їх годують, одягають, з ними займаються вихователі, проводять гуртки, організовують їм екскурсії, відвідують з ними театри, розважальні заходи.

- До нас приходять біженці зі східних регіонів України. Чимало з них приїхали до Києва з дітьми.  Для переселенців ми 4 рази на тиждень організовуємо харчування, роздаємо гуманітарну допомогу.

- На жаль, чимало наших парафіяльних сімей також належать до пільгових категорій: багатодітні, малозабезпечені, діти-напівсироти.  Останнім часом кількість заяв від родин, що потребують матеріальної допомоги, значно збільшилася. Однією з причин є нестабільна ситуація  в країні, безробіття, подорожчання продуктів харчування, квартплати чи найму житла.

Разом з Вами ми робимо добро! Даруємо радість людям!

З повагою,  волонтер служіння «Карітас – Печерськ» Мирослава Мазур для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/