Головна

Той, що біжить по воді (14 березня)

Жив собі місіонер, який уславився на весь християнський світ тим, що привів у лоно Церкви чимало людей, відвідуючи найглухіші куточки світу. Одного разу його корабель пристав до маленького острівця, де жив тільки один чоловік. Місіонера вразили його ясні очі, але ще більше те, що той нічого не чув про Бога.

Місіонер палко та довго проповідував Слово Боже. І під час тієї проповіді відчув він, що ніхто ще так добре його не розумів. Потім він розповів про основні молитви і вони разом помолилися Богу.

Наприкінці дня, дуже задоволений виконаною роботою, місіонер відплив від острова. Але тут він побачив чудо: хтось ішов по воді від острова до корабля, радше навіть не йшов а біг. З великого страху Божого впав місіонер на коліна, певний, що бачить ангела Божого, а то й самого Бога. Підвівши очі, місіонер побачив чоловіка, якому весь день проповідував, а той запитав:

-          Почекай, я забув останню молитву, чи не міг би ти її повторити ще раз!

«365 притч на щодень» - видавництво «Свічадо» 2013  (с)

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/