Головна

Україна спливає кров’ю!

Середа, 10 вересня 2014, 21:38

«Зупиніть кровопролиття в Україні!» З таким закликом до світової громадськості звернулися єпископи УГКЦ, що беруть участь у Священному Синоді, який цими днями відбувається у Львові.

««Україна спливає кров’ю!» Ця мирна суверенна держава зазнала прямого військового вторгнення з боку північного сусіда. Сотні одиниць важкої зброї і техніки, тисячі озброєних найманців та військових регулярної армії Росії перетинають кордони України, сіють смерть і знищення, незважаючи на перемовини про перемир’я та дотеперішні дипломатичні зусилля, — йдеться у заяві. — Водночас триває нечувана за масштабами ненависті та спотворення істинного стану речей пропаганда, яка є не менше руйнівною, ніж зброя масового ураження».

Add a comment

Читати далі: Україна спливає кров’ю!

 

Всеосяжна і жорстка ізоляція режиму Путіна — найнагальніше завдання для світової громадськості — група «Першого грудня»

Вівторок, 09 вересня 2014, 17:27

Ініціативна група «Першого грудня» звертається до міжнародних лідерів та світової громадськості переглянути свою дотеперішню політику щодо російсько-українського конфлікту й усвідомити, що головним джерелом війни та агресії є політичний режим Президента Путіна.

Про це йдеться у зверненні, яке оприлюднили учасники групи Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Мирослав Попович та В’ячеслав Брюховецький на прес-конференції в Українському кризовому медіа-центрі 9 вересня.

Add a comment

Читати далі: Всеосяжна і жорстка ізоляція режиму Путіна — найнагальніше завдання для світової громадськості — група «Першого грудня»

 

Допомагаючи Україні зупинити російську агресію, світ допомагає насамперед собі — група «Першого грудня»

Вівторок, 09 вересня 2014, 15:36

4 вересня представники Ініціативної групи «Першого грудня» Євген Сверстюк, В’ячеслав Брюховецький, Мирослав Маринович та Мирослав Попович, на запрошення моніторингової місії ОБСЄ зустрілися з представниками місії на чолі з її керівником, Послом Ертугрулом Апаканом.

Зустріч була присвячена обговоренню суспільно-політичної ситуації в Україні, насамперед — способам подолання негативного впливу на суспільство воєнних дій на Сході України та російської воєнної агресії проти України загалом.

Add a comment

Читати далі: Допомагаючи Україні зупинити російську агресію, світ допомагає насамперед собі — група «Першого грудня»

   

Нунцій: ми зобов’язані допомогти Україні більше, ніж рятувальною операцією

Середа, 03 вересня 2014, 22:54

Українська криза показує, що український народ потребує більшої допомоги, ніж реакція пост-фактум. Про це у нещодавньому інтерв’ю заявив Апостольський Нунцій в Україні архиєпископ Томас Ґалліксон.

Ієрарх розповів про свою стурбованість життям Церкви в Україні, зазначивши, що російська агресія ставить під загрозу існування Церкви як інституції.

Add a comment

Читати далі: Нунцій: ми зобов’язані допомогти Україні більше, ніж рятувальною операцією

 

Україна воює любов'ю

Вівторок, 02 вересня 2014, 18:58

На початку минулого тижня Україна святкувала День Незалежності, але одночасно розпочалась уже повністю відверта агресія регулярних військ Московії в Україну. Одночасно з цим того самого 24 серпня 2014 р.Б. московський патріарх Кіріл з правдиво сатанинським цинізмом звинуватив усіх в Україні, хто не належить до московського патріархату, в злобі й ненависті до цієї конфесії. Що більше, цей діяч «русскаґо міра» закликав Президента України надати можливість російським терористам визначати подальшу долю України.

Add a comment

Читати далі: Україна воює любов'ю

   

Сторінка 57 з 82

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/