Головна

Спільнота

Ми рухаємося в еру точкового часу, - Бауман

П'ятниця, 20 вересня 2013, 00:16

Чи знаєте ви, що існує три варіанти сприйняття часу? А про те, скільки кожен щодня проводить «он-лайн»? Або що нас очікує через зміну природи людського спілкування? Аби відповісти на ці та інші питання, ZAXID.NET пропонує конспект лекції всесвітньо відомого соціолога та філософа Зиґмунта Баумана «Невелике доповнення до довгої історії соціальної історії часу».

Add a comment

Читати далі: Ми рухаємося в еру точкового часу, - Бауман

 

Усі діти - наші діти

Середа, 18 вересня 2013, 01:14

Цього сесійного тижня депутати будуть увосьме вирішувати, чи потрібно приєднуватись до Конвенції про захист дітей та співробітництво з питань міждержавного усиновлення, яка спрямована на впорядкування механізму цього процесу. Саме міждержавне усиновлення, на жаль, досить часто залишається останньою надією отримати сім’ю для старших та хворих дітей. Представникам прес-служби Альянсу «Україна без сиріт» вдалося поспілкуватись із Блаженнішим Любомиром Гузаром та почути його думку щодо сирітства, інтернатів, національного та міждержавного усиновлення.

Add a comment

Читати далі: Усі діти - наші діти

 

Християнський погляд на гроші

Неділя, 15 вересня 2013, 11:00

Тематика багатства і ставлення християн до матеріальних благ хвилює сучасну людину і є завжди актуальною. Гроші, які є невід’ємною частиною економічної сфери не є чимось нейтральним, чи чимось таким, що за своєю природою спрямоване проти суспільства.

Гроші є частиною людської діяльності, вони є результатом цілеспрямованих дій людини в її житті.

Add a comment

Читати далі: Християнський погляд на гроші

   

Главу УГКЦ дивує бездіяльність держави щодо секти Догнала

Вівторок, 10 вересня 2013, 07:08

Патріарх УГКЦ Святослав (Шевчук) висловив здивування бездіяльністю представників державних органів, які дозволяють діячам невизнаного релігійного угрупування, відомого під назвою "Українська Правовірна Греко-Католицька Церква" або «догналіти» , безперешкодно проповідувати і проводити акції.

Про це Глава УГКЦ сказав під час веб-конференції на РІСУ.

Add a comment

Читати далі: Главу УГКЦ дивує бездіяльність держави щодо секти Догнала

 

«Викинувши християнську етику з обов’язкової програми, держава ризикує виховати безпринципних до добра і зла осіб»

Субота, 07 вересня 2013, 10:45

На початку нового навчального року ми вирішили поцікавитися в керівника Комісії освіти й виховання УГКЦ сестри Христофори Буштин, як Церква підготувалася до навчального року. Сестра Христофора відповіла на запитання Департаменту інформації УГКЦ.

Сестро Христофоро, скажіть, будь ласка, з якими новими ідеями для своїх вихованців вступає УГКЦ у навчальний рік?

Add a comment

Читати далі: «Викинувши християнську етику з обов’язкової програми, держава ризикує виховати безпринципних до добра і зла осіб»

   

Сторінка 68 з 91

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/