Головна

Спільнота

Прапор на церкві

Понеділок, 27 січня 2014, 23:05

Українські богослови пояснюють, чим є влада, як діяти в умовах диктатури і навіщо християнам патріотизм

Разючі зміни в українських церквах під дією Майдану помічають священики і віряни. Церкви нарешті замислилися над новими для них питаннями, що вже давно визріли в українському суспільстві. Чи влада — від Бога? Чи варто християнинові протестувати?

Add a comment

Читати далі: Прапор на церкві

 

«Кров мучеників приносить свої плоди»

Субота, 25 січня 2014, 23:22

«Україні дуже потрібна єдність християн, і ми її бачимо на Майдані. Нас єднає біда. Бо це справжня біда українського народу. І зараз потрібно молитися за мир і за те, щоб український народ не програв. Тому що тут програти не можна», — сказав єпископ Станіслав Широкорадюк.

По всій Україні щодня відправляють Святу Месу і проводять адорації у намірах миру в державі.

Add a comment

Читати далі: «Кров мучеників приносить свої плоди»

 

ГОЛОС ІЗ ПОЛЯ БОЛЮ Й УРЯДОВИХ ІМІТАЦІЙ

Субота, 25 січня 2014, 16:27

Чим нинішній режим в Україні відрізняється від більшовицького? Комуністи чинили злочини, керуючись ідеологією. Режим Януковича робить те саме, керуючись кримінальною логікою.

Владу в країні узурповано в майже неприхований спосіб. Усі шляхи правового й демократичного вирішення суспільно-політичного конфлікту заблоковано. Режим поводиться як терорист, що схопив заручника і приставив йому ніж до горла.

Add a comment

Читати далі: ГОЛОС ІЗ ПОЛЯ БОЛЮ Й УРЯДОВИХ ІМІТАЦІЙ

   

Майдан повинен стояти

Четвер, 23 січня 2014, 18:25

Ініціатива «Першого грудня» заявила, що у час, коли вирішується спільна доля, ніхто не має стояти осторонь – треба діяти, а Майдан повинен стояти.

Таку заяву на прес-конференції зробили учасники ініціативної групи «Першого грудня» кардинал Любомир Гузар, почесний президент університету «Києво-Могилянська академія» В’ячеслав Брюховецький, академік, директор Інституту філософії НАН України Мирослав Попович і колишній політв'язень, письменник Євген Сверстюк.

Add a comment

Читати далі: Майдан повинен стояти

 

Духовенство Майдану провело зустріч з Віталієм Кличко

Середа, 22 січня 2014, 01:56

Представники духовенства на Майдані у Києві, які зорганізувались у мобільну групу священнослужителів, мають намір провести зустрічі з рядом політиків, щоб спонукати їх до вирішення проблеми протистояння у суспільстві. Вчора, 20 січня, вони говорили з лідером партії УДАР Віталієм Кличко.

Add a comment

Читати далі: Духовенство Майдану провело зустріч з Віталієм Кличко

   

Сторінка 61 з 91

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/