Головна

Християнське вчення

Сила хресного знамення

Вівторок, 17 жовтня 2017, 16:50

blessgicxc_illuДослідження, проведені на базі лабораторії медико-біологічних технологій НДІ промислової і морської медицини, стали справжньою сенсацією. Вчені експериментально довели, що хресне знамення вбиває мікроби і змінює оптичні властивості води.

- Вчені, які є скептиками, підтвердили, що звичай хрестити їжу і питво перед трапезою, який йде з давнини, має глибокий містичний зміст, - розповідає фізик Ангеліна Малаховська, - за ним прихована практична користь: їжа очищається буквально за мить. Це велике диво, яке відбувається буквально кожен день.

Свої дослідження сили хреста Ангеліна Малаховська проводила майже 10 років. Була проведена велика серія експериментів, які багаторазово перевірили ще раз перед тим, як оприлюднювати результати.

Add a comment

Читати далі: Сила хресного знамення

 

Жити, щоб вчитися жити: 25 важливих вказівок

Вівторок, 17 жовтня 2017, 09:12

akora1Колись Дельфійський оракул назвав Сократа, якого вважають одним із засновників західної філософії, наймудрішою людиною на землі. Однак сам Сократ, почувши таке твердження, не погодився з ним.

Він сказав: "Я знаю одне: я нічого не знаю".

Як може найрозумніша людина на землі нічого не знати? Вперше я почув про цю парадоксальну мудрість в школі, коли мені було 14 чи 15 років, і ця фраза стала моєю стратегією в навчанні.

Add a comment

Читати далі: Жити, щоб вчитися жити: 25 важливих вказівок

 

Лінивство – останній плід гордості. Як боротися?

Четвер, 12 жовтня 2017, 23:52

1507647075__-10Щодо того, що таке лінивство, є багато фальшивих уявлень. Лінивство як головний гріх не означає бездіяльності. Навпаки, воно може бути дуже активним, може приховуватися за великою працьовитістю. Але воно є бездіяльністю в тому, в чому людина повинна бути діяльною, тобто в найглибшій течії свого покликання – віддавання життя за тих, кого мені доручив Бог.

Лінивство – останній головний гріх. У відношенні до цього гріха існує багато фальшивих пересудів. В сучасному світі активність і успіх – це принципова мірка, якою міряють людину. Майже всі ми живемо у величезному поспіху. Висловлювання: „

Add a comment

Читати далі: Лінивство – останній плід гордості. Як боротися?

   

Правдива та фальшива побожність

П'ятниця, 06 жовтня 2017, 09:39

60216732Насамперед дай собі відповідь на запитання:

1) Чи не грунтуєш свою побожність на численних практиках, на довгих молитвах, на тяжких постах і, з огляду на це, чи не є впертим і неслухняним щодо порад і наказів свого сповідника або наставника?

2) Чи в Святих Тайнах, молитвах не шукаєш насамперед духовних потіх, піднесення і, коли під час молитви відчуєш гаряче почуття, чи не вважаєш себе святим? Чи при відсутності духовних потіх не опускаєш побожні практики?

Add a comment

Читати далі: Правдива та фальшива побожність

 

Чи дійсно існує пекло?

Четвер, 05 жовтня 2017, 10:59

15071179Пекло існує. Про це свідчить віра всіх народів та усіх часів

Те, в що завжди й в усі часи вірили народи, становить так звані правди здорового глузду або загальновизнані правди. Про того, хто опирається прийняти будь-яку з тих великих, загальновизнаних правд, можна сказати, що йому бракує здорового глузду. Воістину, треба бути безумним, аби вважати себе мудрішим за цілий світ.

Add a comment

Читати далі: Чи дійсно існує пекло?

   

Сторінка 11 з 117

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/