Головна

Тема номера

«Людина за життя переходить кілька етапів любові» - Андрій САПЕЛЯК, 94 роки, єпископ

Субота, 24 травня 2014, 12:06

Коли від'їжджав до Італії, мати вишила рушника червоними та чорними нитками. На ньому слова: "Щирою рукою рушник вишивала та щастя у Бога для тебе благала". Того рушника зберігаю досі.

Я виїхав із дому 18-річним, а повернувся в Україну, коли мені виповнилося 79. Об'їздив півсвіту, але марив поверненням на батьківщину.

Add a comment

Читати далі: «Людина за життя переходить кілька етапів любові» - Андрій САПЕЛЯК, 94 роки, єпископ

 

«Ми обираємо не особу Президента, а майбутнє нашої держави»

П'ятниця, 23 травня 2014, 22:01

У суботу, 24 травня, члени Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій разом з представниками влади будуть молитися в соборі Святої Софії Київської. Молитва розпочнеться о 13.00.

Як зазначив Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук), крім того, у всіх храмах і релігійних організаціях відбуватимуться молитовні чування, Божественні Літургії та інші молитовні заходи.

Add a comment

Читати далі: «Ми обираємо не особу Президента, а майбутнє нашої держави»

 

Україна надзвичайна

П'ятниця, 23 травня 2014, 11:34

Не дивлячись на те, що з усіх боків українцям намагаються довести, що вони ні на що не здатні, що найкращий вихід для них – «валити з цієї країни якомога швидше», що дивитися в Україні немає на що і світові на нас начхати, цифри статистики та факти говорять нам речі абсолютно протилежні, повідомляє rama.com.ua. Add a comment

Читати далі: Україна надзвичайна

   

«Хочеться, аби наші політики пам’ятали про загиблих хлопців»

Вівторок, 20 травня 2014, 23:53

Українська Греко-Католицька Церква продовжує зміцнюватися. За останніх кілька місяців Церква збагатилася новими владиками та екзархатами. І Департамент інформації УГКЦ продовжує серію інтерв’ю з владиками-номінантами, аби її вірні бачили, що Синод єпископів обирає кращих із кращих. Сьогодні ми розмовляємо з владикою-номінантом Богданом (Манишиним), який незабаром стане Єпископом-помічником Стрийської єпархії. Add a comment

Читати далі: «Хочеться, аби наші політики пам’ятали про загиблих хлопців»

 

Феномен Майдану

Вівторок, 20 травня 2014, 16:43

Феномен Майдану став несподіваним для всіх, навіть для Церкви. Український народ зміг разом мирно стояти задля європейського майбутнього своєї країни, яке базується на таких цінностях, як верховенство закону, неприйнятність корупції, несприйняття насильства і нетерпимість авторитарної поведінки. Європейський проект став проектом суспільного розвитку в Україні, і Церкви допомогли в цьому.

Add a comment

Читати далі: Феномен Майдану

   

Сторінка 110 з 148

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/