Головна

Парафія св.Миколая Чудотворця - Аскольдова Могила

Посмішка дитини - спогади про служіння на Аскольдовій Могилі

Четвер, 15 листопада 2012, 12:15

«Світ не вірить у Бога, можливо, тому, що наше свідчення недостатньо сильне, не таке, яким має бути, і ми не можемо опускати рук, а треба працювати і відновлюватися. Постійна праця над собою.

Нам  необхідна нова євангелізація для відновлення особистої віри та переконання інших людей у тому, що жити без Бога – це трагедія.»

Add a comment

Читати далі: Посмішка дитини - спогади про служіння на Аскольдовій Могилі

 

Чисте довкілля – чисті серця

Вівторок, 23 жовтня 2012, 01:26

20 жовтня у суботу на Аскольдовій Могилі відбувся запланований захід – толока біля церкви св. Миколая. Спершу, о восьмій годині розпочалася Божественна Літургія. Згодом об одинадцятій годині розпочалася і толока. Це вже четвертий рік поспіль люди доброї волі збираються тут, щоб прибрати територію, посадити дерева, згребти листя.

Найперше варто наголосити, що ініціатором цієї толоки, ще чотири роки тому став Лев Голубець, який разом з отцем Ігорем Онишкевичем організували цей захід.

Add a comment

Читати далі: Чисте довкілля – чисті серця

 

Останній бій Аскольда

Середа, 17 жовтня 2012, 16:53

14 жовтня кожного року наша церква святкує надзвичайно важливе свято - Покрови Пресвятої Богородиці. Це день шанують у кожному домі, адже під Покров Пресвятої Богородиці завжди прибігав наш народ.

Наша парафія цього дня також приготувалася до великого святкування, на проповідях трьох Богослужінь основний акцент священнослужителі ставили на важливості для нашого народу і для кожного зокрема Покрови нашої матері Богородиці.

Add a comment

Читати далі: Останній бій Аскольда

   

Подвиг Аскольда маємо зрозуміти та усвідомити

Четвер, 11 жовтня 2012, 23:36

Відбулися перші публічні історичні читання на Аскольдовій могилі

Перші публічні історичні читання на Аскольдовій могилі, присвячені 1130-річчю пам’яті першого князя-християнина Київської Русі Аскольда-Миколая, не тільки представили широкому загалу нові дослідження істориків і богословів, а засвідчили об’єднавчій рух у християнському середовищі сучасної України.

Add a comment

Читати далі: Подвиг Аскольда маємо зрозуміти та усвідомити

 

Катехитична школа на природі

Понеділок, 24 вересня 2012, 20:07

Катехитична школа для дітей  на Аскольдовій могилі продовжує навчання. Сьогодні, 22.09.2012, діти, батьки, катехити, вихователі у супроводі о.Ігора та сестри Філомени ( ССПДМ) вирушили на лоно природи в Кончу-Заспу. І хоч видався дещо пасмурний ранок, та в цілому день був безвітряний і спокійний.

Add a comment

Читати далі: Катехитична школа на природі

   

Сторінка 68 з 110

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/