Головна

Парафія св.Миколая Чудотворця - Аскольдова Могила

Наш Владика

Середа, 15 травня 2013, 11:19

У Томину неділю поминання спочилих. Цей день є пам'ятним для греко-католиків. За благословенням владики Софрона Дмитерка (світла і вічна йому пам'ять) стало традицією, на місцевому цвинтарі села Чапаївка, у цю неділю, на місці першого поховання поминати Блаженного Йосафата Коциловського єпископа Перемиcького.

Add a comment

Читати далі: Наш Владика

 

Лиш небо, земля і молитва

Субота, 27 квітня 2013, 23:51

З Києва до Тернополя, а далі до родового села кардинала Йосипа Сліпого Заздрість просити благословення і відпущення гріхів приїхали 150 людей з різних куточків України – Києва, Кам’янець-Подільського, Одеси, Львова, Тернополя. Серед них – і літні люди, і багато молоді, діти і підлітки. Чимало з них відвідують прощу усі дев’ять років, відколи було встановлено Хресну дорогу від села Заздрість до Маріїнського духовного центру у Зарваниці, що на Тернопільщині.

Add a comment

Читати далі: Лиш небо, земля і молитва

 

Молодіжна Хресна дорога у дусі Тезе, на схилах Дніпра

Четвер, 25 квітня 2013, 09:51

У вівторок 23 квітня 2013 року парафіяни з різних храмів Києва взяли участь у молодіжній Хресній дорозі, яка була організована молоддю парафії Миколая Чудотворця, що на Аскольдовій могилі. Близько сорока людей, серед яких були члени товариства «Обнова» та їхній духівник отець Володимир Мальчин, отець Олексій Геник з парафії Святого Миколая Чудотворця, отець Михайло Томич, брати-семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, що в Княжичах та парафіяни з різних церков Києва йшли від самого Дніпра і аж до церкви Святого Миколая Чудотворця, що на Аскольдовій могилі.

Add a comment

Читати далі: Молодіжна Хресна дорога у дусі Тезе, на схилах Дніпра

   

Поблизько вогню (21 квітня)

Субота, 20 квітня 2013, 23:01

Якось один чоловік підійшов до Ісуса і мовив:

— Учителю, усі ми знаємо, що походиш від Бога і навчаєш нас іти шляхом істини. Але мушу Тобі сказати, що Твої послідовники, ті, яких називаєш апостолами, або Твоєю спільнотою, мені анітрохи не подобаються. Я побачив, що вони зовсім не відрізняються від звичайних людей.

Add a comment

Читати далі: Поблизько вогню (21 квітня)

 

Просвітницьке паломництво дітей «Божого милосердя» та дітей катехитичної школи парафії

Понеділок, 08 квітня 2013, 18:40

На заклик парафіяльної служби милосердя «Карітас-Печерський» до спільної щирої молитви, посту душі, прояву милосердного милосердя у часі великоднього посту відгукнувся колектив компанії «Еконія», єдиного в Україні інноваційного виробника питної води для діток http://www.econia.com.ua/uk/.

Президент компанії Ірина Варагаш добре розуміє, що основна мета милосердного милосердя полягає не тільки у матеріально-фінансовій помочі, головним і дуже важливим аспектом у цьому служінні є поміч духовна, просвітницька, пізнавальна.

Add a comment

Читати далі: Просвітницьке паломництво дітей «Божого милосердя» та дітей катехитичної школи парафії

   

Сторінка 65 з 110

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/