Головна

Парафія св.Миколая Чудотворця - Аскольдова Могила

Як ми відпочивали в Карпатах

Вівторок, 20 серпня 2013, 15:47

Усі наші катехитично-оздоровчі табори завжди є захоплюючими і незабутніми. Таким видався і  відпочинок у катехитично- реколекційному будинку свв. Кирила і Мефодія, що розташований в селі Заріччя Наддвірнянського району Івано-Франківської області. Тут діти з нашої парафії відпочивали вже декілька разів. Цьогорічна поїздка також була особлива, адже відпочиваючими були батьки і діти,а також молодь нашої парафії.

Add a comment

Читати далі: Як ми відпочивали в Карпатах

 

Пам'яті Лесі Українки

Вівторок, 06 серпня 2013, 08:41

4 серпня 2013 року Божого у церкві св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі пройшов Вечір пам’яті (сто років, з дня народження для неба) відомої української поетеси, письменниці, перекладача, культурного діяча Лесі Українки (1913-2013)

Вечір пам’яті відбувся за підтримки Київського музею Лесі Українки.

Add a comment

Читати далі: Пам'яті Лесі Українки

 

Просимо заступництва Пресвятої Богородиці

Вівторок, 30 липня 2013, 11:18

Щонеділі о 14:00 Молебень з Акафістом Покрову Пресвятої Богородиці за оздоровлення хворих і узалежнених, охорону подорожуючих, оливо помазання вівправляється у каплиці "Чудо покладення чесної ризи Пресвятої Богородицi у Влахернi", калиця розташована позаду церкви св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі.

 

АКАФІСТ ПОКРОВУ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Add a comment

Читати далі: Просимо заступництва Пресвятої Богородиці

   

Катехитичний родинний табір дає відчути радість служіння

Неділя, 21 липня 2013, 21:31

Парафіяни церкви св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі мали гарну нагоду відпочити на березі Чорного моря у Чорномоському (Крим). Усім сподобався табір. Кожен день була літургія, добре годували, тепле море і добра погода – все, що потрібно для відпочинку. Ми тут побачили багато медуз, риб, виходили на вітрильнику у відкрите море. Діти Божого милосердя пірнали, засмагали, нас багато фотографували.

Add a comment

Читати далі: Катехитичний родинний табір дає відчути радість служіння

 

Зелені свята для Папи на Аскольдовій

Понеділок, 24 червня 2013, 22:11

На 23 червня цього року для нашої парафії припало два свята водночас: зелені свята – зіслання Святого Духа, що відзначається на п’ятидесятий день після Пасхи і 12-та річниця пастирського візиту Папи Івана Павла ІІ в Україну. Саме цього дня, 12 років тому, нашу парафію відвідав, тепер уже Блаженний, Папа Іван Павло ІІ. Саме наша церква св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі стала першою християнською святинею, куди ступила нога Понтифіка, першою в Україні де склав свої молитви Іван Павло ІІ і віддав свій візит під покров Пресвятої Богородиці перед чудотворною іконою Зарваницької Божої Матері.

Add a comment

Читати далі: Зелені свята для Папи на Аскольдовій

   

Сторінка 63 з 110

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/