Головна

Державна підтримка досліджень молоді

Очевидно не всім відомо про щорічний конкурс на одержання грантів Президента України для обдарованої молоді. Участь в цьому конкурсі може взяти кожен громадянин України віком до 35 років, котрий має бажання втілити свій соціально значущий творчий проект у життя. Це стосується не тільки фахових наукових досліджень, але й проектів із соціальної та гуманітарної сфери (екологія довкілля, дозвілля молоді, волонтерство, спорт, література, музика тощо).

Для цього необхідно подати проект до Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту не пізніше 1 березня. В описі проекту автор зазначає актуальність, мету й завдання дослідження, план реалізації, етапи, кінцевий результат, а також ресурси, необхідні для реалізації задуманого. Всі матеріали вивчаються експертною комісією і якщо ваш проект справді актуальний і цікавий – він має всі шанси отримати фінансову державну підтримку, максимальний розмір якої становить 75 тис. грн.

На виконання проекту автору дається один рік. Упродовж цього часу, залежно від поставленої мети, володар гранту може здійснити чимало корисних і добрих справ – організувати творчі майстерні для дітей і молоді, спортивні майданчики, скаутські походи, дослідницькі лабораторії, концерти, літературні читання, провести відновлювальну роботу з дітьми-сиротами, інвалідами, потребуючими, здійснити відрядження та багато іншого.

Про деталі конкурсу читайте на сайті Міністерства: http://dsmsu.gov.ua

Сподіваємось, що інформація, коротко висвітлена у статті, стане в нагоді обдарованій молоді нашої парафії, а також відвідувачам церковного сайту.

Катерина Чаплик, Парафіянка церкви св.. Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі, для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/