Головна

Молодіжний пікнік

Літо пора відпочинку коли хочеться  вирватись за місто на природу, подальше від міського гамору. Так молодіжна спільнота Миколая Чудотворця вирішила у неділю 20 червня організувати пікнік у етнографічному музеї Пирогово.

За попередньою домовленістю всі хто хотів  іти на пікнік збирались на станції метро  Дружби Народів, звідки всі разом ми поїхали до Пирогово. По дорозі ми трохи переживали чи знайдемо церкву у якій мали піти на літургію, адже у музеї є декілька греко-католицьких церков і ми не знали точно в якій буде правитися Служба Божа. Та на щастя для нас  біля входу в музей нас зустрів отець Богдан, який щонеділі в Пирогово відправляє Службу Божу. Отець підвіз нас до самої церкви ще  й  по дорозі провів для нас невеличку екскурсію.  Літургію цієї неділі в церкві співала молодіжна спільнота. Після Служби Божої молодь мала пікнік. До молоді також приєднався отець Богдан і це була хороша можливість у більш неформальній обстановці поспілкуватись з отцем, задавши запитання, які цікавили молодь.

Місце нашого пікніка було у тій частині, яка мала назву Карпатський регіон, і складалось таке враження, що ти десь в горах Карпатах на полонині, це підкреслювали могутні дерева, які були навколо нас і запах сіна. Та нажаль день доходив поволі до кінця поспілкувашись і поспіваши народних пісень, молодь з неохотою вирушила додому. Повертаючись ми милувались прекрасними краєвидами музею, який на один день переніс переніс у Карпати.

Матеріал та фото Ярослава Павлюка, «Оранта»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/