Головна

Батьківський погляд на «Style CAMP»

IMG_20191101_123156П. Світлана

Щиро дякую усім причетним до табору. Особлива подяка о. Ігорю, лідерам за ділення талантами, кухарям за смачні обіди, Любов Михайлюк за організацію, любов і теплоту, особливо таборівцям за хороший настрій і атмосферу.

П. Анна

Приєднуємося до подяки - величезне спасибі за турботу, тепло та любов, які ви даруєте дітям, за надзвичайну організацію та комунікацію, за мудре та водночас захопливе навчання і веселе проведення дозвілля.

П. Віра

Щиро дякуємо! Приємно, що сподобалось все дітям, і в них залишаться неймовірні спогади на все життя. А ще радію від того, що ми робимо одну важливу справу: виховуємо молодь в християнському дусі, а в майбутньому однодумців, друзів і вірних парафіян. Хай радо спілкуються і товаришують все життя. А нам, батькам, бажаю не жаліти часу і привозити дітей!

IMG_20191031_104200П. Леся

Приєднуюсь. Щиро дякую за таку ідею, її втілення та прекрасне вкладення в серця і розум нашим дітям.

П. Зоряна

Ми теж приєднуємось до подяки за табір, чудове проведення часу дітей, багато пізнавального і повчального! Таке запам'ятовується на все життя! Щиро дякуємо всім, хто організував такі канікули та всіляко допомагав у втілення ідеї.

Хай ваше добро повертається до вас сторицею! До зустрічі.

П. Тетяна

Дякую за чудовий табір! Це щось дивовижно, як дітям сподобалося, як вони ділилися з нами про пережитий день! Ви надзвичайні!

IMG_20191030_094637П. Оля

Взаємно, з нетерпінням чекаємо наступного табору.

П. Оксана

Хай Господь Вас рясно благословить за Вашу працю!

О. Констянтин

Щира вдячність організаторам дитячого табору під час канікул! Під час повернення додому разом з дітьми я пережив цікаві діалоги з ними: маленькі хлопці розмовляли, неначе молоді мужчини, які навчаються в університеті!

IMG_20191029_131835Катехити парафії

Християнський Освітній Простір – це не просто назва – це місце зростання, плекання й формування свідомого християнина, який змінюватиме цей світ своєю вірою і любов’ю.

ХОПівці, ми готові бути вашими ХОПоматорами.

Плекайте свій запал, будьте вірні Христовому вченню, станьте сіллю теперішнього для зросту майбутнього. Огортаємо своєю молитвою і любов’ю.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/