Головна

«Jesus is my Lord»

photo_2019-10-03_08-31-55Немає сумнівів, що в нашому сучасному світі складно обійтися без англійської мови. Тому її хочуть вивчити якомога швидше як дорослі, так і малята. Наша парафіяльна Катехитична школа на Аскольдовій Могилі та навчальні лідери Християнського Освітнього Простору вирішили створити дітям таку чудову можливість навчатись. Тепер упродовж року раз на 3 тижні проводитиметься християнський табір, де діти дізнаватимуться про життя Ісуса міжнародною, англійською мовою.

photo_2019-10-03_08-28-55Відкриття табору відбулося 29 вересня у суботу. Ми були щиро здивовані, адже до нас завітало практично 40 охочих. Дітей об’єднали у 4 групки, з якими окремо проводили англомовні заняття, після того як разом подивилися короткі мультфільми про Ісуса. Дивлячись кожен мультфільм, ми його перекладали та намагалися зрозуміти контекст, а потім в групках діти виконували письмові вправи, вчили нові слова, розгадували кросворди та читали вголос тексти на тему мультика. У перший день діти навчилися нової пісні та молитви. На початку табору та наприкінці ми гуртом молилися «Отче наш» англійською, а коли їли співали веселу пісню «For this day, for this food…».

photo_2019-10-03_08-25-45Можливо, у Вас виникло питання: «У чому користь такого табору для моєї дитини?». Ми маємо на це відповідь. Окрім того, що ми вивчаємо іноземну мову, роблячи завдання та практикуючи мовлення, ми розвиваємо в собі навички роботи в команді, розвиваємось духовно, вчимося бути креативним  та дисциплінованим. У перерві між навчанням гратимемо в ігри, танцюватимемо і матимемо цікаві майстер-класи.  Також у нас буде можливість мати культурний обмін, бо один з лідерів, який нас навчатиме, родом із самісінької Африки, а саме із Замбії. У перший день табору – день знайомства – ми дізналися від Ернеста про значення прапору його країни та почули коротку історію про мужність африканського народу, який боровся за свою незалежність. Наш народ і зараз переживає і виборює свою незалежність.

Ми дуже пишаємося учасниками табору та дякуємо за їхні старання у навчанні. Сподіваємося, наші наступні зустрічі  пройдуть так само весело й незабутньо, і ми дізнаємося багато нового про Бога англійською.

Вероніка Маков’як, помічник лідерів Християнського освітнього простору, спеціально для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/