Головна

МОРСЬКИЙ ТАБІР «ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ»

Протягом 16-25 липня 2018 р. родини церкви св. Миколая на Аскольдовій могилі на чолі з нашим катехитом с. Анастасією Заброцькою (СНДМ) пережили морські «Веселі канікули з Богом». Цього року літній табір організовано в с. Степок Запорізької обл., на березі Азовського моря. Капеланом табору був о. Костнятин Пантелей, який не лише провадив щоденні молитви і Службу Божу для учасників табору, але й катехитичні заняття для дорослих та щовечора – душевні бесіди «За ромашковим чаєм», під час яких батьки могли запитати священика про все, що їх турбує.

 

Крім купання в чудовому теплому морі, крім сонця і безхмарного неба (всупереч усім прогнозам метеоцентрів!), учасники табору мали цікаву і насичену програму, яку підготували вихователі: с. Анастасія Заброцька, Ганна Шостак і Наталія Пуряєва, а також юні аніматори Юля Дмитровська і Настя Пантелей, для яких цей табір виявився вже не першим.

Заняття стали справжнім простором веселощів, сміху, творчості та плідної взаємодії між дітьми. Це були:

  • фотосесія в масках (маски діти виготовили самостійно, а відтак фотографувалися в них, творячи відповідний образ;

  • малювання пальцями заходу сонця на морі;

  • створення карти табору, з нанесенням на неї різноманітних об’єктів, розташованих на базі;

  • малювання ногами, що вимагало від дітей уважності і неабиякої координації рухів;

  • майстер-клас з іконописання, під час якого діти створили образочки св. Миколая Чудотворця, блаженної Йосафати Гордашевської та св. Ангела-хранителя;

  • виготовлення листівок із теплими словами для батьків;

  • зйомка відеоролика на тему «Україна має талант», де кожна дитина продемонструвала свої вміння – як фізичні, так і інтелектуальні.

Група малюків (діти до 6 років) разом із аніматорами Юлею та Настею також не витрачали марно часу: вони малювали, ліпили, співали і бавилися. А ще кожного ранку, крім зарядки, яку проводили Андрій та Богдан Пантелей, аніматори проводили для родини запальні, веселі банси.

Візит до дельфінарію «Оскар» - одного з найкращих дельфінаріїв у цілій Україні – дав змогу дітям на власні очі побачити чудо взаємного розуміння й любові між людиною і дельфіном.

І нарешті, важко не відзначити небувалої гостинності й щирості господарів бази відпочинку Діни та Сабрі Аріфових, які частували нас смачними стравами, були надзвичайно уважними до всіх потреб цілого табору і кожного його учасника зокрема.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/