Головна

Зимовий відпочинок у весняні дні!

Цьогоріч традиційний зимовий відпочинок парафіян церкви св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі був вдало перенесений на початок весняних  канікул у школах (20.03.-25.03.2015 р.)   Ще в п»ятницю 20 березня діти сиділи за партами, а уже по обіді – в потязі прямували до Закарпаття.  18 годин у дорозі  і… наче чарівна паличка перенесла нас із весняного Києва на засніжену гору Драгобрат.  Справжній сніг, легкий морозець, чудовий краєвид, задимлений туманом, яскраве сонечко…  Здавалось, наче гори з»єднані з небом. Дивишся на цю природу і переконуєшся: «Який талановитий творець - художник створив цей світ!»

Уже стало традицією, з власної волі організував такий відпочинок для парафіян церкви на Аскольдовій могилі Сергій Харчук. Очолював нашу групу, як і годиться, настоятель церкви от. Ігор Онишкевич.  10 дітей пільгових категорій (напівсироти, з багатодітних родин, діти самотніх матерів) разом з вихователями, окрім катання на лижах,  в своєму графіку мали також утреню, вервицю, вечірню службу, катехизацію.  Вільного часу було обмаль, але все ж і для майстер-класів знаходили місце. Жили ми біля самого підйомника, на висоті 1 400 метрів над рівнем моря.  Там навіть дихалось по-особливому!

Ми щиро вдячні нашим жертводавцям і просимо для них Божого благословення!

З повагою, вихователь-волонтер Мирослава Мазур

Максим, 13 років

Я дуже вдячний організаторам цієї поїздки, адже ми побували в прекрасному куточку країни – Карпатах. Ми чудово відпочили. Подихали гірським повітрям катались на лижах, сноубордах, ознайомилися з місцевими традиціям. Тут живуть щирі, добрі, чуйні люди. Ми відчули, що дійсно Україна для нас усіх –українців єдина, нероздільна держава.

Христина, 7 років

Ура! Я навчилася кататись на лижах!  Мені дуже сподобалось, як ми катались на санях, запряжених кіньми. Дякую отцю Ігорю  і дядям, які організували наш відпочинок!

Глікерій, 10 р.

Лижі мені попалися вдалі , а прогулянка на конях просто КЛАС! Усім дуже дякую за поїздку в Карпати!

Олександра, 10 р.

Мені аж не хотілося  їхати звідти. Спасибі!

Катерина, 10 р.

Це місце найкраще з усіх, де я побувала. Я каталася з найвищої точки!

Катехити для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/