Головна

Молитва за Україну та Духовна зустріч з Блаженнішим Любомиром

Парафія Св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі запрошує на Духовну зустріч та спільну молитву за Україну, яка відбудеться, 22 січня 2014, о 18:00 год. Тема зустрічі: «Бог приготував їм місто…».

Роздуми над 4 розділом енцикліки Папи Франциска «Світло Віри» (Lumen Fidei), під назвою “Бог приготував їм місто…”(Єв. 11,16).

У четвертому розділі енцикліці «Світло Віри», під назвою «Бог приготував їм місто…» (Єв.11,16), пояснюється зв'язок між вірою і загальним благом. Справді, віра робить сильним зв'язок між людьми та знаходиться на службі справедливості, закону і порядку. Ось чому вона не віддаляє нас від світу та не є чужою для конкретних обов'язків сучасної людини. Енцикліка зосереджується, згодом, на різних ділянках освітлених вірою: сім'ї заснованій на шлюбі, молодих людях, соціальних відносинах, природі, стражданнях та смерті.

Програма

18:00 Молитва за Україну з нагоди Дня Соборності

18:25 Презентація IV розділу енцикліки «Світло віри»

18:30 Духовна наука Його Блаженства Любомира (Гузара)

18:45  Спілкування

19:40 Закінчення та благословення

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/