Головна

Св. Миколай у пенітенціарному служінні

19 грудня 2013 року настоятель і парохіяни громади Святого Миколайя на Аскольдовій Могилі відвідали слідчий ізолятор м. Києва. Свято розпочалося Божественною Літургією у громаді. Після Літургії в імені Святого Чудотворця о. Ігор Онишкевич з волонтерами Оксаною Галько, Оксаною Смакулою і Олексієм Пасічником роздали подарунки, які були необхідними для жінок обмежених свободою. Для тих, хто не знали історію життя Святого Миколая, стала цікавою та пізнавальною розповідь о. Ігоря про життя та милосердя цього святого. Доброчинці від Аскольдової приготували 100 гігієнічних наборів для жінок.

Милосердя ніколи не проходить безслідно, воно торкає серця людей промінням любові. Кожен на цій землі має необхідність бути любленим та потрібним. І найкращою подякою для Святого Миколая були усмішки на обличчі кожного з цих людей.

Неповнолітні, серед яких були й дівчата, отримали смачні торти. Їх привітав о. Костянтин Пантелей.

Акція допомоги в’язням «Від Миколая до Різдва» триває: вже зібрано 521 грн. та 100 комплектів гігієн для жінок.

Ви можете подарувати частинку Вашого тепла та уваги в’язню: зберіть набір засобів особистої гігієни та залиште в ящичку у храмі Вашої парафії. Сподіваємось до Різдва зібрати та передати ще 120 наборів для жінок в Лук’янівському СІЗО, та 200 чоловічих наборів для хворих в Лук’янівському СІЗО та Бучанській колонії.

Персональні пакунки можуть містити мило, шампунь, зубну пасту та щітку, інд. засоби гігієни для жінок, шоколадку, листівку тощо.

https://www.facebook.com/dushpastyrstvo

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/