Головна

Навіщо Бог мене створив?

Вівторок, 08 жовтня 2013, 00:19

Падіння

Щастя в людській сім'ї вимагає деяких очевидних умов. По-перше, люди повинні хотіти бути щасливими. Нікого не можна зробити щасливим у відношенні до інших без його свобідної волі. Ніхто не може дати сімейного щастя жінці, яка просто не хоче одружуватися - яким би ідеальним не був її наречений. По-друге, щастя передбачає особисте зростання - ми змінюємося, робимося іншими, щоб вмістити це щастя.

Add a comment

Читати далі: Навіщо Бог мене створив?

 

Список, який врятував мою сім’ю

Неділя, 06 жовтня 2013, 22:59

Я трималася до останнього. Але настав день, коли мої сили вичерпалися, і як тільки чоловік поїхав на роботу, я зібрала речі, взяла нашого 14-місячного сина і пішла з дому. Той рік був єдиним, коли ми жили в одному місті з моїми батьками. Очевидно, можливість втекти до тата й мами спростила моє рішення залишити Білла...

Заплакана і розсерджена, я пішла з мамою на кухню. Вона тримала дитину, а я, ридаючи, виправдовувала свій вчинок. Мама налила мені кави і сказала, що вони з татом допоможуть мені. Я полегшено зітхнула, дізнавшись, що вони на моїй стороні.

Add a comment

Читати далі: Список, який врятував мою сім’ю

 

Без наукових доказів

Середа, 02 жовтня 2013, 09:55

Протягом багатьох років дуже міцно в головах багатьох людей сидить впевненість у тому, що наука спростовує віру, тому й дуже хочеться довести протилежне. Але не потрібно впадати у крайнощі. Серед завдань апологетики є і завдання показати, що релігія і наука не є несумісними, не заперечують один одного і цілком можуть співіснувати, уживатися разом не тільки в суспільстві, але і всередині окремої людини. А намагатися довести істини віри за допомогою науки - це називається перебором.

Чому це так?

Add a comment

Читати далі: Без наукових доказів

   

Катехит не може бути боягузом чи музейним експонатом

Понеділок, 30 вересня 2013, 17:02

Про красу виховання у вірі Папа говорив до 1600 катехитів з усього світу. Він закликав їх мати відвагу торувати нові шляхи для звіщення Євангелія. Святіший Отець виголосив спеціальну катехезу про віру для учасників Міжнародного Катехитичного Конгресу, що зараз триває у Ватикані. Конгрес передує Дню Катехита, що пройде завтра в рамках святкування Року Віри.

Add a comment

Читати далі: Катехит не може бути боягузом чи музейним експонатом

 

Шукати «праведності, побожності, віри, любові, терпеливості, лагідності», бо саме такою є Божа дорога

Субота, 21 вересня 2013, 15:03

Гроші часто спричинюють захворювання нашого мислення і віри та скеровують нас на погану дорогу. Папа Франциск  вважає, що від ідолопоклонства грошам родиться інше зло, таке як гордість та суєта, сварки та заздрість, підозри та різного роду конфлікти. «Не можна служити Богові та грошу», – на цьому твердженні святого Апостола Павла Папа Франциск побудував свою проповідь. Він зауважив, що грошолюбство віддаляє людину від Господа Бога.

Add a comment

Читати далі: Шукати «праведності, побожності, віри, любові, терпеливості, лагідності», бо саме такою є Божа дорога

   

Сторінка 72 з 82

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/