Головна

Любові слід вчитися: як почуватися коханим у подружжі?

Вівторок, 10 грудня 2019, 22:15

christiana-rivers-3_mQjo4Vb6A-unsplashКоли вирішуємо крокувати життєвою дорогою у подружжі, то робимо це із щирим бажанням зробити все, що в наших силах, щоби принести щастя тій людині, з якою ми вирішили поділитися своїм життям і коханням впродовж життя.

Однак таке прагнення може зазнати фрустрації, якщо побачимо, що незважаючи на нашу добру волю та зусилля до любові, чоловік чи дружина не почувається коханим, а між нами постійно виникають конфлікти.

Add a comment

Читати далі: Любові слід вчитися: як почуватися коханим у подружжі?

 

«Сьогоднішнє свято є торжеством християнського виховання, бо кожна дитина - храм Божий», - Глава УГКЦ

Середа, 04 грудня 2019, 20:39

na_vvedennyaКожна людина має неповторний і унікальний дар та покликання. Тож у цьому святі проявляється велич такого покликання та задуму Творця щодо неї. Адже Він шукає можливості закласти свій храм у кожному з нас.

На цьому наголосив Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав у своїй проповіді до вірних під час Архиєрейської Божественної Літургії у Патріаршому соборі Воскресіння Христового на свято Введення в храм Пресвятої Богородиці, в середу 4 грудня 2019 року.

Add a comment

Читати далі: «Сьогоднішнє свято є торжеством християнського виховання, бо кожна дитина - храм Божий», - Глава УГКЦ

 

Церкви закликають усі парламентські фракції доопрацювати законопроект 0931

Середа, 04 грудня 2019, 17:42

freedom-conscience-ukr-irs.in.ua

Церкви і релігійні організації різних конфесій, а також віруючі з різних регіонів, спрямували до всіх фракцій Верховної Ради листи з проханням направити законопроект № 0931 на повторне друге читання для доопрацювання.

Релігійна спільнота переконує парламентарів, що у редакції Комітету цей проект загрожує свободі совісті та свободі вираження поглядів, а тому не може бути проголосований як закон, повідомляє Інститут релігійної свободи.

Add a comment

Читати далі: Церкви закликають усі парламентські фракції доопрацювати законопроект 0931

   

Звернення Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ щодо аграрної реформи в Україні

Вівторок, 03 грудня 2019, 18:54

agrarna_reforma

Господня є земля, її повнота, вселенна та її мешканці.

Псалом 24, 1

Дорогі в Христі!

Живемо в час, який попри воєнне лихоліття, спричинене зовнішньою агресією,  позначений  викликами внутрішнього суспільного буття. Відповіддю на ці виклики може бути тільки позитивна трансформація всього суспільно-державного організму шляхом виважених реформ.

Add a comment

Читати далі: Звернення Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ щодо аграрної реформи в Україні

 

День пам'яті жертв Голодомору

Субота, 23 листопада 2019, 12:17

etnohata

Цього дня ми відчуваємо голос власного сумління, який запитує, що ми зробили, аби правда про цей злочин була сказана, щоби жертвибули гідно вшановані, щоби молитва за них лунала?! Про це сказав Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви у своєму відеозверненні з приводу вісімдесят шостої річниці Голодомору – геноциду українського народу 1932-1933 років, організованого сталінським режимом. Цьогоріч вшанування жертв Голодомору припадає на 23 листопада.

Add a comment

Читати далі: День пам'яті жертв Голодомору

   

Сторінка 13 з 82

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/