Головна

Парафія св.Миколая Чудотворця - Аскольдова Могила

Великодній «Дарунок від тата»

Субота, 18 квітня 2020, 16:31

photo_2020-04-18_15-19-58Шановні парафіяни! Друзі парафії! Як ми повідомляли раніше, великодній ярмарок-аукціон, який організовували катехити нашої школи ім. Блаженної пам’яті Любомира Гузара «Бути людиною» було завершено і спільно, за 12 представлених лотів – великодніх прикрас, ми зібрали 2270,00 грн.

Додатково до зібраних коштів з аукціону нам пожертвували ще 745 грн. тож загальна сума зібраних коштів склала 3015,00 грн.

Ці кошти, в рамках проєкту «Дарунок від тата», були перераховані, як Великодній подарунок від тата, двом родинам, у одній родині трійко діток, у другій родині одна дитина. Ці діти сьогодні залишились без батьківської опіки через агресію Росії та проведення нею бойових дій на території нашої землі.

Add a comment

Читати далі: Великодній «Дарунок від тата»

 

Для діл милосердя жоден карантин не перешкода

Четвер, 16 квітня 2020, 07:54

58756890_2335527059821851136_oПарафіяльна служба милосердя «Карітас-Печерськ», з початком російської агресії ще з 2014 році підтримує і надає допомогу пораненим захисникам нашої землі та дітям полеглих у боях героїв.

Зі щедрих пожертв небайдужих парафіян у скриньку «Дарунок від тата», в рамках проєкту «Великодний кошик», двадцять одній родині полеглих захисників до Світлого Свята Воскресіння Христового було перераховано кошти на загальну суму 27 500,00 гривень.

Add a comment

Читати далі: Для діл милосердя жоден карантин не перешкода

 

Парафіяльний ярмарок-аукціон на підтримку соціального проєкту «допомога дітям, батько/мати яких загинув/ла у війні з Росією, захищаючи свій рідний край» - ЗАВЕРШЕНО

Середа, 15 квітня 2020, 21:27

10Слава Ісусу Христу!

Любі учасники аукціону, поціновувачі, читачі нашої fb сторінки та інтернет-видань парафії, наш аукціон - ЗАКРИТО.

Дякуємо кожному з Вас, за "вподобайку", "перепост" та за безпосередню участь у ярмарку-аукціоні.

Спільно ми зібрали 2270,00 грн.

Кошти будуть передані на парафіяльний благодійний проєкт "Дарунок від тата", який корує наша парафіянка волонтерка, пані Світлани Гловак.

Add a comment

Читати далі: Парафіяльний ярмарок-аукціон на підтримку соціального проєкту «допомога дітям, батько/мати яких загинув/ла у війні з Росією, захищаючи свій рідний край» - ЗАВЕРШЕНО

   

Церква Христова завжди з Тобою

Понеділок, 13 квітня 2020, 10:26

ask357Нові виклики, новітньої хвороби, пошесті, що охопили цілий світ заставляють думати де знайти спасіння. Звичний ритм буденного життя зупинився  і введений державною владою карантин, повертає нас до родини, дітей, батьків. Вірні, котрі живуть молитвою, постом, милостинею мають першу трудність в єднанні з Христом у Святій Тайні Євхаристії. Церква відкриває можливість єднатись в молитві використовуючи інтернет. Хоч церква закрита для вірних, але  приписані Літургії  і моління відбуваються. Молитовник, Часослов, вервиця  в домашній Церкві стають нашим захистом.

Add a comment

Читати далі: Церква Христова завжди з Тобою

 

Парафіяльний ярмарок-аукціон на підтримку соціального проєкту «допомога дітям, батько/мати яких загинув/ла у війні з Росією, захищаючи свій рідний край»

П'ятниця, 10 квітня 2020, 13:35

1Слава Ісусу Христу! Шановні парафіяни!

Цього річ з благословення пароха церкви Св. Миколая Мирлікійського на Аскольдовій Могилі, отця Ігоря Онишкевича, катехитами школи було заплановано проведення біля храму великоднього ярмарку-аукціону на підтримку дітей, батько/мати яких загинув/ла у війні з Росією, захищаючи рідну землю. Хоч і обставини що склалися, унеможливили спосіб такого проведення, проте, з ласки Божої, вони все ж не стали перешкодою для здійснення цього чудового задуму.

Тож, отримавши благословення пароха, проводимо запланований великодній ярмарок-аукціон онлайн. Як згадували вище отримані кошти будуть скеровані на проєкт підтримки осиротілим дітям військових/добровольців.

Add a comment

Читати далі: Парафіяльний ярмарок-аукціон на підтримку соціального проєкту «допомога дітям, батько/мати яких загинув/ла у війні з Росією, захищаючи свій рідний край»

   

Сторінка 11 з 110

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/