Головна

Спільнота

«Треба чітко диференціювати, де наслідки контузії, де – посттравматичний стресовий розлад чи гострий стрес, а де, вибачте, просто девіантна поведінка»

Вівторок, 15 серпня 2017, 22:50

Rozhkova-750x422З кризовим психологом Тетяною Рожковою говорили про те, чи дійсно всі бійці, які воювали у цій війні, мають посттравматичний синдром. А також, чим небезпечна контузія, які наслідки вона має і як їм запобігти.

– Найчастіше про бійців, які приходять із зони АТО на ротацію, у відпустку чи повертаються з війни назавжди, у суспільстві говорять, що вони «стали якимись не такими». Мовляв, у всіх у них страшний  ПТСР (посттравматичний стресовий розлад – авт.). Я знаю, що ти маєш зовсім іншу думку з цього приводу.

Add a comment

Читати далі: «Треба чітко диференціювати, де наслідки контузії, де – посттравматичний стресовий розлад чи гострий стрес, а де, вибачте, просто девіантна поведінка»

 

Головна ставка Путіна у війні – не Донбас і не Крим – відомий історик

Середа, 26 липня 2017, 12:11

65edf47bВідомий український історик і публіцист, доктор історичних наук, професор Українського католицького університету ЯРОСЛАВ ГРИЦАК в інтерв'ю "Апострофу" розповів, як державна система почала "переходити в наступ", бо Україна втратила час для реформ, чому європейська криза – це добре, які шанси дає Україні втрата контролю над Кримом і Донбасом, що може приховуватися за декомунізацією і яку ставку у своїй війні зробив Володимир Путін.

Add a comment

Читати далі: Головна ставка Путіна у війні – не Донбас і не Крим – відомий історик

 

КМУ затвердив Постанову про наставництво

Субота, 22 липня 2017, 09:58

1464678061-78952Кабінет Міністрів України затвердив постанову від 4 липня 2017 р. № 465 «Деякі питання здійснення наставництва над дитиною».

Відповідно до частини чотирнадцятої статті 171 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» Кабінет Міністрів України постановив затвердити Положення про наставництво та типовий договір.

Add a comment

Читати далі: КМУ затвердив Постанову про наставництво

   

Розпочніть свій день правильно

Понеділок, 17 липня 2017, 09:32

11bdad48Поспіх, шум, спішимо, не встигаємо, проспали… Чи таким має бути ранок. А от і ні. Ось 10 порад, як правильно почати свій день.

1.Перша година дня – золотий час, найважливіший час. Першу годину краще присвятити саморозвитку і роботі над собою. Не вмикайте жодних комп’ютерів і телевізорів. Щоб ніщо не забивало ваш мозок непотрібною інформацією.

Add a comment

Читати далі: Розпочніть свій день правильно

 

4 речі, які псують твою сповідь

Четвер, 13 липня 2017, 20:33

1482959197_d1928858242Сповідь — штука неприваблива. Мусиш відкритися перед чужою людиною — священиком. А крім того, ну хто любить говорити про себе погане? Подивися, що зробити, аби це змінилося.

Сповідь робить нам проблеми. Здається, що в нинішні часи, коли ми очікуємо швидкого і приємного обслуговування, ніби у МакДональдсі, вона стала ще складнішою. Як вогню, ми боїмося визнати помилку. Все завжди має бути «кул». Треба бути найкращим і найспритнішим. Ідеал життя — черпати з усього необмежене задоволення. Можливо, тому сповідь видається непотрібною…

Add a comment

Читати далі: 4 речі, які псують твою сповідь

   

Сторінка 18 з 91

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/