Головна

«Великдень у їхньому житті має подвійне значення, як смутку, так і радості», - директор БФ «Карітас Київ» о. Роман Сиротич

«Великдень у їхньому житті має подвійне значення», - сказав о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ», говорячи про самотніх людей, якими опікується Карітас.

«З одного боку вони бачать свою неміч, самотність та страждання у ці радісні для всіх Великодні дні, коли інші родинами ідуть до храму чи сідають за святковий стіл, а з іншого – вони відчувають особливу дію Воскреслого Христа, який їх відвідує в особі милосердних людей, тому дуже важливо у ці святкові дні відвідати тих самотніх і потребуючих людей», - говорить о. Роман.

Благодійний Фонд «Карітас Київ» Київської архиєпархії УГКЦ вже багато років опікується самотніми малозабезпеченими людьми похилого віку та інвалідами, які потребують постійної допомоги. Попри різного роду допомогу, до свят цим людям надається допомога продуктовими наборами. Подібно і цього року, до свята Великодня самотнім людям, а також дітям із кризових сімей та вуличним дітям було надано також і пасочки. Так, завдяки різним жертводавцям 150 осіб отримали пасочки та продуктові набори. «У їхні кошики було покладено Вашу паску, на їхніх святкових столах лежали Ваші дари, а що найважливіше – у їхніх серцях променювала любов і радість завдяки Вашій доброті», - підсумував дякуючи всім жертводавцям о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/