Головна

Зарваницька Богородиця в Золотоноші

За Благословенням Владики Йосифа Міляна помічника Київської Архиєпархії,у неділю 30 жовтня 2011 р Б. На Аскольдовій Могилі парафії Святого Миколая було передано копію Чудотворної Ікони Зарваницької матері Божої, до парафії Святого Духа, м. Золотоноша, щоб Зарваницька Матір Божа була покровителькою та Заступницею м. Золотоноша та всіх парафін.

Всечесніший отець Ігор Онишкевич організував збірку коштів для парафії Святого Духа м . Золотоноша, в сумі 900 грн, також повернув кошти за бензин 250 грн. Карітас Парафії Святого Миколая  на Аскольдовій Могилі передав для карітасу м. Золотоноша 5-швейних машин, поличку для книг, та стіл.

Парафія Святого Духа м. Золотоноша складає щиру подяку О. Ігорю та всім парафіянам за складені пожертви, нехай Милосердний Господь віддасть Вам Сторицею.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/