Головна

Оперна співачка із Одеси випустила збірку християнських пісень

У греко-католицькому видавництві «Свічадо» (Львів) вийшла в світ збірка християнських пісень «Служитель», автором якого є одеська співачка Наталія Озерська. До авторської збірки увійшли вірші і ноти 20 пісень, написаних Наталією Озерською для музичних альбомів «Ллється любов Твоя» (2006) і «Служитель» (2007).

Низка пісень присвячені різним духовним людям -монахам, монахиням, священикам. Так, пісня «Радій» присвячена священномученицям Лаврентії та Олімпії, засланим радянською владою до Сибіру. «Сестри Олімпія і Лаврентія є для нас прикладом, як служити Христові і слідувати за Ним, не шкодуючи власного життя, - пише автор в передмові. - Коли любов до Бога і до ближніх поставлена над усе, радість завжди пересилить будь-яке страждання. Радість, що з тобою люблячий Батько, що ти виконуєш Його волю і лише Його. Ні Сибір, ні страждання не зломили сестер, а навпаки - ще більше укріпили.»

Ви не шукали слави, що перед людьми.

Ви не шукали слави, що у цьому світі.

Серця тримали у покорі й чистоті

Нев'янучі Господні квіти.

Співачка Наталія Озерськая є прихожанкою храму св. апостола Андрія Первозванного, Української Греко-католицької Церкви в Одесі, і служить на парафії, як керівник хору.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/