Головна

Канікули з Богом

«Канікули з Богом» - з таким закликом звернулась наша церква св.. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі до своєї громади. Цього року необхідно було знайти кошти для відпочинку дітей і на морі і у Карпатах. Усі добре знають, що наразі проводиться реставрація нашого храму: закінчили розпис крипти, церковного куполу, нещодавно замінили вікна, готуємось до розпису стін, тощо.

З початком кожного навчального року, коли розпочинає своє служіння недільна катехитична школа, проголошується намір літнього відпочинку дітей і розпочинається новий збір пожертв для цього наміру. Десятина парафіян, пожертви «Карітас-Печерськ» біля ікон Пресвятої Богородиці Зарваницької, св.. Миколая Чудотворця, кухня «Карітас-Печерськ» зі смачними пиріжками, чаєм, кавою, соками – наповнюють нашу скарбоньку на літній відпочинок дітей.
Але цього року було зібрано мало коштів, і здавалось, що вперше за час існування нашої парафії у дітей не буде звичних, літніх канікул з Богом. Та наша віра була твердою, направду сталось чудо – наші парафіяни Володимир та Ірина своєю пожертвою подарували нашим дітям відпочинок і на морі і у Карпатах.
Тому сьогодні пишемо Вам з мальовничих місць. Діти, катехити, вихователі вже другий день дихають чистим повітрям карпатських гір. Наш табір заходиться у святому місці, у монастирі св.. Вікентія, у Яремче. Нас любо прийняли сестри-служебниці разом з настоятель кою Вікторією. Тут ми відпочиваємо, тут ми вчимося, тут ми молимось, оздоровлюємо не тільки організм але й дух. 32 дітей з 31 липня по 10 серпня матимуть повноцінний відпочинок у зелених привітних Карпатах.
Дорогі парафіяни, батьки, родичі, чекайте наших відомостей у «Оранті».
Матеріал Іллі, «Оранта».

 

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/