Головна

Шкільний портфелик у Потіївці

Парафіяни церкви св. Миколая, що на Аскольдовій Могилі разом з парафіяльними дітьми відвідали школу інтернат для неповносправних дітей, у селі Потіївка, Житомирської області. Діти парафіяльної служби милосердя разом з Орестою Цимбрівської приготували сиротам подарунки - портфелики, зошити, олівці, щоденники, ручки, лінійки, альбоми, фломастери та фарби для малювання. До цієї благодійної поїздки приєднався і Віктор Морозов, він влаштував для сиріт святковий концерт.

«Для нашої парафії це вже традиційна поїздка. Ми слідуємо за наукою Христа творити добро. Для когось, це може бути звичайним та повсякденним, а для цих дітей з інтернату це завжди важливою та приємно. У такі миті вони почувають себе люблячими, потрібними. Початок навчального року для наших діток своєрідне професійне свято, тому і вирішили спільно відсвяткувати початок науки», - зазначив отець Ігор Онишкевич, настоятель церкви святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі.

Матеріал: Іллі, "Оранта"

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/