Головна

Дарунки для потребуючих!

108.54.20На Свято Вознесіння Христового,  ми разом з капеланом Ради Лицарів Колумба на Аскольдовій могилі, отцем Анатолій Тесля, відвідали парафіян, які потребують нашої підтримки. Кожного разу подібні відвідини викликають нові  відчуття, дарують особливу радість. На жаль, багатьох із тих, до кого приходили, ще вчора, сьогодні - вже немає з нами. І це змушує замислитися над метою нашого земного буття. Краще зрозуміти і відчути глибину та зміст християнського покликання! Адже окрім продуктів, що зібрано на пожертви братів-лицарів,  засобів для прання, дезінфекції, миття посуду, ми,  насамперед,  несемо людям, які мають проблеми зі здоров’ям, а дехто не може самостійно підвестися з ліжка, надію, спілкування, внутрішнє підбадьорення, духовне підкріплення.

У багатьох жінок, про кого дбають рідні, є що їсти. Однак всі вони, не маючи змоги пересуватися, зголодніли за Хлібом Небесним!  Найголовніше, що отець Анатолій висповідав фізично знесилених жінок та приділив їм тайну  Євхаристії! Адже наші обмежені в русі парафіянки найбільше чекали на зустріч з Живим Господом, Який під видом хліба і вина увійшов до їхніх виснажених сердець. В кожному помешканні, нас  зустрічали як рідних! Іноді зі сльозами хвилювання!

08.54.20Людям найбільше потрібна увага!

Ми ніколи не знайдемо щастя, дбаючи виключно про себе! Тільки любов до людей, піклування про них, братерська взаємо підтримка та добрі справи  перетворюють нас на справжніх Лицарів, братів у Христі Ісусі!

Допомога ближньому - найефективніша терапія від стресів сьогодення. Служіння людям - найкраще лікує нерви, повертає рівновагу та спокій серцю. Творити добро, коли відчув неповторний смак  Божої благодаті, стає не почесним обов‘язком,  а незамінною потребою. Допомагаючи іншим, сам отримуєш полегшення і знаходиш відповіді на запитання, що тебе турбували. Жити інакше ти вже не можеш...

Щиро дякуємо всім братам-лицарям за допомогу. А також брату – Миколі Дмитровському, за безпосередню участь у комплектуванні харчових наборів.

Олександр Пастухов для «Оранти»

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/