Головна

Журнал «Слово» читай – себе пізнавай

9652365896523658965У світ вийшов новий випуск всеукраїнського християнського журналу «Слово» на тему: «Старість - радість?».У новому випуску читайте: інтерв’ю із гостем номера академіком Мирославом Поповичем про його молодість та українських пенсіонерів.

Ідемо на пенсію по-новому – про головне в пенсійній реформі розповідає провідний фінансист Олег Наворенський.

Як і чому писати заповіт – відповідь знайдете у статті юристаЛюдмили Борис.

Про гідну старість, право на життя й виклики паліативної підтримки читайте у інтерв’ю із сестрою ЙосафатоюДробикізЗгромадження сестер милосердя святого Вінкентія, яка понад 10 роківпрацювала в паліативномувідділенніШпиталюШептицького у Львові.

Що нам заважаєпрожити СВОЄ життя?Чи варто вже тепер замислюватися про кінець, який чекає на кожного? Про це і не тільки – у розмовііз психологом, тренеромВ’ячеславомЛихоглядом-Щасливим.

Корисні поради дитячого психолога Ірини Волощук – про стосунки бабусь-дідусів з онуками. А також у цьому випуску ви дізнаєтесь про АлдонуВасіляускене – першу громадянку Литви, що була нагороджена орденом княгині Ольги і яка, попри те, що на пенсії, – подорожує Європою, щоб голосити світові про василіан, а разом із незвичайним мандрівником Іваном Максилевичем ви помандруєте до Афону на велосипеді.

Шукайте журнал у релігійних крамницях вашого міста та на парафіях греко-католицьких церков. Більше інформації про журнал знайдете на нашій  сторінці у соціальній мережі facebook - https://www.facebook.com/slovo.if/та на сайті - http://slovoif.in.ua.

: м. Івано-Франківськ, пл. Міцкевича, 5. Тел. 097 329 67 88 та 0996286151. Пишіть нам на нашу електронну адресу –  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/