Головна

Професія акушера в контексті свята Благовіщення

Принести радість Благовіщення людям, чия професія несе в собі покликання служити життю людини від перших днів, є важливим завданням євангелізації в імені Церкви. У Свято Благовіщення о. Олександр (Приліп) і д-н Костянтин Пантелей відвідали три жіночі консультації, що розташовані у Дніпровському та Деснянському районах Києва.У цих закладах відбувається співпраця УГКЦ з медперсоналом для ведення школи відповідального батьківства. Співпраця у вперше почалася 2001 року і плідно триває і по нині. Заняття веде д-н Костянтин.

 

Другий рік поспіль відвідини, з метою привітання з Празником Воплочення Божого Слова співробітниць жіночих консультацій, набувають вже характеру доброї традиції. У проповіді на Євангеліє Свята отець Олександр сказав про велич покликання лікарів, що працюють в акушерстві та гінекології. "Ваша праця пов'язана із супроводом життя людини від самого його початку. Нехай Пречиста Богородиця допомагає вам послужити матерям та їх найменшим дітям" - сказав отець Олександр.


Матеріал та фото: Констянтин Пантелей.

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/