Головна

Порятунок від бурі (1 серпня)

Страшенна буря розгулялася на морі. Неподалік від берега, борючись із хвилями маленьке судно подавало сигнал біди. За мить відчалив рятівний човен на допомогу судну, що мало от-от загинути. Але спроби рятівників перемогти хвилі і доплисти до корабля були марні.

-          А що хлопці, чи не повернутися нам назад? – запропонував боцман, - Який сенс нам йти на неминучу смерть? Видно, не перемогти нам нині моря. І судно, і люди вже, напевне, погинули і їх не врятуєш.

-          Зачекай, - заперечив один із матросів, - там у порту я бачив кількох жінок, які молилися за тих, що гинуть. Хоч я і не хто зна християнин, але вірю, що Господь чує молитви. І мені здається ми мусимо і можемо врятувати від смерти хоч когось одного.

Відважна промова матроса надихнула його приятелів. І з новою силою вони рушили вперед. Судно, очевидно, затонуло: його не було видно на поверхні моря, але попри люті хвилі і явну небезпеку відважні люди змогли підняти спершу одну людину, потім іншу і загалом - вісьмох людей.

Усю команду затонулого судна було врятовано.

Віра у те, що Господь чує молитву, дає силу цій молитві, а також силу виконувати наш обов’язок, хай який він трудний і важкий.

«365 притч на щодень» - видавництво «Свічадо» 2013  (с)

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/