Головна

Селянин (11 червня)

Одного разу, коли вже почало смеркатися, селянин сидів на порозі своєї бідної оселі, втішаючись прохолодою. Поряд пролягла дорога, що вела у село. Нею ішов чоловік. Подорожній, побачивши старого, подумав: «Цей чоловік лінивий, він не працює і весь день сидить на порозі свого дому». Трохи згодом з’явився інший мандрівник. Він подумав: «Цей чоловік – дон Жуан. Сидить тут, щоби підглядати за дівчатами, і може навіть допікає їм». Врешті-решт один лісник, що йшов у село, подумав: «Цей чоловік – великий трудівник. Він напружено працював весь день і заслужив на відпочинок.

Насправді ми не можемо дізнатися багато про селянина, що сидить на порозі своєї оселі. Однак чимало можна розповісти про трьох мандрівників: перший був ледарем, другий – недобрим, а третій – великим трудівником.

«365 притч на щодень» - видавництво «Свічадо» 2013  (с)

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/