Головна

Не все таке, яким видається (6 травня)

Два ангели подорожні зупинилися у багатій оселі. Сім’я була негостинна і не захотіла постелити ангелам у вітальні. Замість того їх поклали спати в холодний підвал. Коли вони стелили постіль, старший ангел побачив дірку в стіні і заклав її. Побачивши це , молодший запитав, навіщо. Старший відповів:

-          Не все так, як видається.

Наступної ночі вони зупинилися на ніч у домі дуже бідного, але гостинного подружжя. Чоловік з жінкою розділили з ангелами скромну трапезу і сказали, щоб ангели лягли у їхні постелі, де вони зможуть добре виспатися. Прокинувшись зранку, ангели почули, що господар і його дружина гірко плачуть. Їхня єдина корова, що годувала усю сім’ю мертва у хліві. Молодший ангел спитав у старшого:

-          Як це могло статися? Перший чоловік мав усе, а ти йому допоміг. Друга сім’я бідувала, але ділилася усім, і ти дозволив, щоб у неї вмерла єдина корова. Чому?

-          Не все так, як видається, - відповів старший ангел. – Коли ми були в підвалі, я зрозумів, що у дірці в стіні – скарб із золотом. Я полагодив стіну, щоб скарб не знайшли. Коли наступної ночі ми спали в постелі бідних, по жінку господаря прийшов ангел смерті. Я віддав йому корову.

«365 притч на щодень» - видавництво «Свічадо» 2013  (с)

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/