Милосердя

БФ «Карітас Київ» у навечір’я свята Богоявління організував Святу Вечерю для 80 потребуючих дітей

Вівторок, 22 січня 2013, 04:08

«18 січня 2013 року черговий раз БФ «Карітас Київ» організував Святу Вечерю для потребуючих дітей, серед яких діти та молодь, які проживають на вулиці, діти із кризових та малозабезпечених сімей, діти інваліди, діти позбавлені батьківського піклування та діти із багатодітних родин. Цьогоріч були присутніми на вечері понад 80 осіб, а це значно більше ніж минулого», - повідомляє директор БФ «Карітас Київ» о. Роман Сиротич.

Add a comment

Читати далі: БФ «Карітас Київ» у навечір’я свята Богоявління організував Святу Вечерю для 80 потребуючих дітей

 

Будь милосердним

П'ятниця, 28 грудня 2012, 00:55

Цьогорічний фестиваль «Авскольдів Глас» подарував нашій парафії поки що заочне знайомство з Бориславською школою-інтернатом для дітей з наслідками поліомієліту та ДЦП (КЗ ЛОР Бориславська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст.). Сподіваємось, що на наступному фестивалі вже зможемо почути і побачити їх гурт «Ковчег» в рядах учасників. А допоки під час фестивалю було розпочато збірку на потреби школи, зокрема на спеціальні учнівські антисколіозні столи та стільці. Скарбничка ще не набрала достатньої суми, тож заохочуються пожертви. До уваги читачів сайту лист п. Наталі Тищенко, директора:

Add a comment

Читати далі: Будь милосердним

 

З радістю у доросле життя

Середа, 26 грудня 2012, 03:12

Благодійний проект "З радістю у доросле життя" уже втретє функціонує у семи областях України (Київська, Дніпропетровська, Закарпатська, Волинська, Тернопільська, Чернівецька, Львівська). Цьогоріч стартував передусім у Рівненській та Львівській областях. Уся техніка, підготовка програми профінансована товариствами волонтерів та парафіяльними центрами. Просимо Вас взяти участь у цій діяльності, і для подальшої роботи й розвитку ваших дітей частково долучитись до фінансування. На кінець місяця ми провели семінари в шести наступних інтернатах згідно договорів про співпрацю Львівського та Рівненського управління освіти та науки.

Add a comment

Читати далі: З радістю у доросле життя

   

БФ «Карітас Київ» допомагає людям, які перебувають у місцях позбавлення волі

П'ятниця, 31 серпня 2012, 09:55

«Благодійний Фонд «Карітас Київ», у рамках постійної праці, за допомогою жертводавців, надає соціально-матеріальну допомогу 550 жінкам-в’язням Чернігівської, Збаразької, Полтавської, Харківської, Дніпропетровської в’язниць у вигляді солодощів, чіпсів, одягу, медикаментів, овочів, книг та Святого Письма. Крім цього, надано допомогу 33 дітям, які перебувають у «Будинку дитини» при Чернігівській колонії», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

БФ "Карітас–Київ" є благодійною організацією, головною метою діяльності якої є здійснення благодійної діяльності в інтересах суспільства і окремих категорій потребуючих осіб. Основними напрямками діяльності фонду є: моральна, психологічна та матеріальна підтримка гуманітарних, соціальних, культурних та оздоровчих ініціатив; надання допомоги малозабезпеченим верствам населення: багатодітним сім’ям, дітям вулиці, дітям-сиротам та особам похилого віку. За 20 років роботи Фонду тисячі потребуючих одержали благодійну допомогу.

Add a comment

Читати далі: БФ «Карітас Київ» допомагає людям, які перебувають у місцях позбавлення волі

 

Проста дитяча мрія

Вівторок, 31 липня 2012, 15:44

У пресі неодноразово порушується тема про дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Хочеться ще раз звернути увагу людей на проблеми таких дітей, осторонь від яких  залишатися не можна.

Дітей сім’ї  Танасюків – Валерія, Вадима, Світлани  та Сніжани, які були направлені  до Борзнянської школи-інтернату з Чернігівського притулку для дітей у травні 2008 року, спіткала нелегка доля. Вони виховувалися в неблагополучній сім’ї, мало що бачили позитивного у поведінці своїх батьків, недоїдали, не відвідували школу, взимку замерзали від холоду. Саме тому вони залишилися без батьківського піклування: батько помер, мати – позбавлена батьківських прав за невиконання своїх  обов’язків та зловживання спиртними напоями .

Add a comment

Читати далі: Проста дитяча мрія

   

Сторінка 13 з 17

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/