Милосердя

Різдвяне свято для дітей БФ «Карітас Київ»

Субота, 11 січня 2014, 21:58

«9 січня 2014 року для дітей благодійного фонду «Карітас Київ» відбулося Різдвяне свято. Свято було незвичайне тим, що проходило в Ігроленді ТРЦ Sky Moll, який організували його працівники. Участь взяло майже 40 дітей віком від 5 до 12 років із багатодітних, малозабезпечених сімей, діти напівсироти та сироти», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас Київ».

Add a comment

Читати далі: Різдвяне свято для дітей БФ «Карітас Київ»

 

Святий Миколай завітав до дітей БФ «Карітас Київ»

П'ятниця, 27 грудня 2013, 01:02

19 грудня 2013 року у благодійний фонд «Карітас Київ» завітав св. Миколай, де відбулось святкування свята Миколая Чудотворця для дітей, які відвідують центр. В святкуванні взяли участь вісімдеять учасників – підопічних дітей. Особливо поважними гостями свята були актори, які виступали перед дітьми із багатодітних та неблагополучних сімей із виставою «Подарунки св. Миколая».

Add a comment

Читати далі: Святий Миколай завітав до дітей БФ «Карітас Київ»

 

«Благодійність це стан душі, що не має географічних кордонів»

Четвер, 26 вересня 2013, 22:36

Однією з найголовніших справ свого життя відомий німецький музикант вбачає в тому, щоб допомагати іншим. Для нього благодійність  - не просто красиві вчинки та яскраві слова, а щире прагнення бути потрібним  в скрутну хвилину.

Кремезний та сильний – таке перше враження справляє Інуса Давуда. В знаки дається спортивне минуле – в 90-х він ставав багаторазовим чемпіоном Північної Німеччини з боксу в важкій вазі. Проте це тільки на перший погляд - насправді Інуса дуже привітний та щирий.

Add a comment

Читати далі: «Благодійність це стан душі, що не має географічних кордонів»

   

Карітас Київ та Пенітенціарне душпастирство УГКЦ забезпечили в’язнів фільтрами для води

Середа, 11 вересня 2013, 02:40

29 липня 2010 р. Генеральна асамблея ООН прийняла резолюцію, яка закріплює право людини на воду і санітарію. На жаль, це право не гарантовано бюджетом утримання арештантів в українських слідчих установах. Особливу небезпеку від води зі старого київського водогону переживають хворі, вагітні жінки і кормлячі матері, а також неповнолітні. На відсутність в них можливості споживати чисту воду звернув увагу капелан під час обходу камер. У лютому – квітні 2013 року з ініціативи Пенітенціарного душпастирства УГКЦ  9 камер, де утримуються неповнолітні, були забезпечені глеками-фільтрами та картриджами, яких вистачило лише до липня.

Add a comment

Читати далі: Карітас Київ та Пенітенціарне душпастирство УГКЦ забезпечили в’язнів фільтрами для води

 

За минулий рік на благодійність в Україні витратили понад півмільярда гривень

Четвер, 22 серпня 2013, 16:25

У 2012 році на благодійність було витрачено 580 мільйонів 758 тисяч і 13 гривень, що на майже 227 млн грн більше, ніж у 2011 році. Про це свідчать результати національного рейтингу благодійників-2012, повідомив кореспондент ГолосUA.

При цьому масштаб благодійності в Україні склав 21%.

«Наш рейтинг – це перший рейтинг в Україні, складений на основі документально-підтверджених фінансових показників, витрачених на благодійність.

Add a comment

Читати далі: За минулий рік на благодійність в Україні витратили понад півмільярда гривень

   

Сторінка 11 з 17

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/