Головна

Парафія св.Миколая Чудотворця - Аскольдова Могила

Молодіжний табір в Заліщиках

Середа, 01 вересня 2010, 21:31

“Спочатку Служба Божа – потім все інше”

с. Стефанія

Віднова Ізраїлю [Іс. 44: 3–4]: “Бо я виллю воду на спраглу землю, потоки вод на сушу. Я виллю мій дух на твоїх потомків, моє благословення на твоїх нащадків. Вони ростимуть, наче трава над водою, наче верби над річками.”

Add a comment

Читати далі: Молодіжний табір в Заліщиках

 

Успіння Пресвятої Богородиці

Неділя, 29 серпня 2010, 20:42

28 серпня Церква святкує велике свято – Успіння Пресвятої Богородиці.

Цього дня віяло прохолодою, хмари заступили усе небо, крапав невеликий дощ, пожовклі листочки поволі падали на землю, хоча ще не прийшов «листопад».  Але не дивлячись на пахмурну погоду, багато вірних прийшло до Аскольдової могили, щоб помолитися та взяти участь у Святій Літургії. Погода навіювала нам певний смуток, адже у цей день увійшла у вічність Пресвята Богородиця. Однак Свята Церква та й усі ми християни повинні розглядати цю подію як свято радості, адже тіло Пречистої Богородиці по смерті Діва не зазнало зотління, але разом з душею було взято на небо.

Add a comment

Читати далі: Успіння Пресвятої Богородиці

 

Яблука для Валерія Марченка

Четвер, 19 серпня 2010, 21:57

У день великого свята Преображення Господнього зібралась наша громада церкви св.. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі на святкування. Святу Літургію відправляли настоятель Ігор, отець Василь Поточняк, отець Константан Пантелей і диякон Олександр Соколовський. Особливістю було те що на галереї церкви праворуч від входу, була вибудувана ціла композиція дарів наших садів і землі української. Add a comment

Читати далі: Яблука для Валерія Марченка

   

Дощик паде, діти ростуть.

Середа, 11 серпня 2010, 17:56

Поки в столиці від надмірної спеки вже листопадять каштани, у Карпатах можна радіти буйству соковитої зелені і свіжій прохолоді, особливо після грози. Другу половину нашого таборового часу не оминули традиційні серпневі дощі, але як співав колись на Сихові папа Іван Павло: «Дощик паде, діти ростуть».

Add a comment

Читати далі: Дощик паде, діти ростуть.

 

Свято Іллі у Карпатах

Середа, 04 серпня 2010, 19:22

Радуйся, Пророче Іллє. славний. Линуло над горами Карпатами у монастирі отців студитів в Яремче. Нічні чування наповнені молитвою і похід зі свічками об'єднав сотні прочан у зоряній Карпатській ночі. Сам празник розпочався Архієрейською Божественною Літургією, яку відправили правлячий Архієрей Коломийсько-Чернівецької єпархії Микола Симкайло і високо преосвященний владика Ігор Возняк, Архієпископ Львівський, який виголосив проповідь.

Add a comment

Читати далі: Свято Іллі у Карпатах

   

Сторінка 85 з 110

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/