Головна

Парафія св.Миколая Чудотворця - Аскольдова Могила

Пам’ять про Тараса

Неділя, 18 березня 2012, 02:47

Дитячий концерт на Аскольдовій могилі, присвячений Тарасу Шевченку

 
Дивлюся, аж світає,
Край неба палає,
Соловейко в темнім гаї
Сонце зустрічає.

Add a comment

Читати далі: Пам’ять про Тараса

 

Куди літом поїдуть відпочивати діти з Аскольдової Могили?

Четвер, 16 лютого 2012, 00:31

Кожного року настоятель греко-католицької церкви святого Миколая, що на Аскольдовій Могилі, отець Ігор Онишкевич організовує літні  відпочинки для дітей парафії у Карпатах та на морі. Також відбуваються зимові подорожі у Карпати, де діти залюбки катаються на лижах. Ці проекти здійснюються з 1995 року. Важко повірити, але вже17 років поспіль отець Ігор Онишкевич з Божою допомогою знаходить жертводавців та організовує ці незабутні поїздки. Зауважмо, для багатьох дітей саме наша парафія відкрила море.

Add a comment

Читати далі: Куди літом поїдуть відпочивати діти з Аскольдової Могили?

 

І по той бік паркану є життя

Вівторок, 31 січня 2012, 01:01

Парафіяльна служба милосердя «Карітас-Печерськ» церкви св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі продовжує свою опіку над жінками, які перебувають у закладах позбавлення волі. Цього разу ми провідали жінок в уманській виправної колонії №129. Нас було п’ятеро: отець Ігор Онишкевич, настоятель храму, поет і співак Зеновій Филипчук, волонтери пані Ганна Мушинська, що опікується разом з пані Маркою Бліхар жінками в неволі, Любов Михайлюк, та Орина Маслова.

Add a comment

Читати далі: І по той бік паркану є життя

   

Відпочинок на лижах або подорож у Мигово

Понеділок, 30 січня 2012, 22:50

26 січня.

Цей день з нетерпінням чекало 14 дітей з церкви святого Миколая, що на Аскольдовій Могилі. Адже сьогодні з Київського вокзалу вони разом з трьома вихователями та священиком Анатолієм Теслею відправляється потяг Київ-Чернівці до  туристичного комплексу Мигово. Весела метушня в поїзді так втомила дітей, що вони поринули у сон.

Add a comment

Читати далі: Відпочинок на лижах або подорож у Мигово

 

На Аскольдовій Могилі поховали їх…

П'ятниця, 20 січня 2012, 13:09

Від Різдва, кожен хто відвідав Церкву Святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі міг стати свідком «дива». Неподалік храму, на місці звичного для багатьох киян і гостей столиці дерев’яного Хреста на честь героїв Крут стояв справжній пам’ятник крутянцям: виготовлений з дорогого каменя «козацький хрест» в центрі якого висічений Тризуб під яким промовиста і символічна цитата із святого Євангелія – «Найбільша любов – життя покласти за друзів».

Add a comment

Читати далі: На Аскольдовій Могилі поховали їх…

   

Сторінка 73 з 110

катехизм

Молитва св. Папи Івана Павла ІІ за Україну в церкві св. Миколая на Аскольдовій Могилі

«О Всеблагая Діво Маріє, Зарваницька Богородице, дякую Тобі за ласку перебування на київській землі, з якої світло Євангелія поширилося по всій Україні. Тобі, Мати Божа і Мати Церкви, перед Твоєю чудотворною іконою віддаю у руки мою апостольську подорож в Україну.

Пресвята Мати Божа, покрий Твоїм Материнським Покровом усіх християн, чоловіків та жінок доброї волі, які живуть у цій великій країні. Провадь їх до Свого Сина Ісуса, Який для всіх є Дорогою, Правдою і Життям. Амінь».

редакційна колегія


  • ПОЖЕРТВА

реквізити парафії для пожертв:

РГ УГКЦ Парафії Св Миколая на Аскольдовій Могилі,

код: 20051904 Ощадбанк АТ,

iban:  UA543226690000026003300218570





http://askoldova-mohyla.org/uk/

 

Офіційний сайт жіночого вокального ансамблю "Аніма" УГКЦ св. Миколая Чудотворця на Аскольдовій Могилі

 http://anima.askoldova-mohyla.org/